Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha az utcán szembejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha az utcán szembejön veletek egy férfi, akinek a pólóján ez a felirat van, mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés

Animals are our friends, they aren't food.

Tegyük fel, bejön a pasas. Zavarna, elfogadnád ezen életmódbeli sajátosságát vagy megpróbálnád megtéríteni?

2018. okt. 17. 22:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Elfogadnám, de attól én még heti szinten tolnám a marha steak-et :D

23L

2018. okt. 17. 22:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Tolja. 🙂
2018. okt. 17. 22:35
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem zavar ha vegetáriánus, én is azt vagyok de szerintem ezt így pólón hirdetni elég nevetséges. Lány esetén is fura, de vhogy egy pasim még hülyébben néz ki. Utcán látva nagyon nem érdekelne, de ha bejönne a pasi (mármint ismerem is és nem csak random ember) akkor ez miatt nem mindanék le róla, de a pólóra azért lebeszélném.
2018. okt. 17. 22:37
 4/14 anonim ***** válasza:
*pólóról
2018. okt. 17. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Rendelek is egy hamburgert
2018. okt. 17. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Azt csinálnám, ami a nickneved :D
2018. okt. 17. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem szeretem, ha valaki a nézeteit a számba akarja tolni. Legyen szó akármiről. Szóval nekem nem lenne szimpatikus a dolog.

Állatbarát vagyok, de az állatok ígyis-úgyis elpusztulnának, aztán megeszik őket. Ez az élet rendje, aki ezt nem tudja elfogadni, az nagyon gyenge idegrendszerrel rendelkezhet.

2018. okt. 17. 23:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tetszene. Szoval vegan. De azert ne zavarja,hogya halat megeszem rendszeresen. En is egeszsegesen etkezem.

Semmikepp nem teritenem.

2018. okt. 18. 00:05
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk az ilyen BudaF#ckingPest-feliratok és társai sokkal jobban zavarnak.

Ez még nem kizáró ok, ha amúgy legalább az alaphigiénia megvan.

2018. okt. 18. 00:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, ha nem az a kiállhatatlan vega típus, aki hangosan undorítónak bélyegez, mert szeretem a húst, illetve nem alarja ramerőltetni, hogy én is legyek vegetariánus. Imádom az állatokat, nagy kutyamentő vagyok, de eszem húst és kész.
2018. okt. 18. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!