Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Járnátok egy olyan pasival,akinek van egy tunning Golf kocsija, hátul rendszámtábla rajta Pöröly autója felirat.Srác boxol és gyúr és nagyon jó szövege van?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit dolgozik, mert mindig a környékbeli kocsmákban, vagy edzőteremben van.Versenyszerűen boxol, jár versenyekre is.De mellette szeret inni, azt mondják hogy hétvégente néha full ko a csávó.Ha nem szeretnék annyira komolyat tőle, alkalmankénti kapcsolatra mennyire jó egy ilyen pasi?2022. márc. 30. 14:41
1/12 anonim válasza:
Semennyire. Kókadt a tegnapi taltól, és már várja a mait. De akkor hogy tud vezetni?
3/12 anonim válasza:
Tipikus bad boy, szoval ugyis ala fogsz fekudni, azt meg majd sirankozol, hogy hol vannak a rendes pasik.
4/12 anonim válasza:
Egy alkesz? Hát ha van hozzá gusztusod. Én a szagukat is utálom.
5/12 anonim válasza:
Tehát van egy szakadt 3-as Golfja, aminek a motorháztetején van 2 csík szigszalagból, a kipufogó lyukas és még egy gagyi matrica is került rá.
Emellett annyira nincs hobbija, hogy ha nem boxol éppen, akkor részegen okádik valamelyik kapualjban és egy késdobálóban kötekedik másokkal.
Értem...
Nekem nem kéne, szóval sok boldogságot!
6/12 anonim válasza:
A tuningolt golf, pöröly autója, gyúrás, box, pia. Tipikus kamugengszter a pali. Amikor valaki nagyon nagyon keménynek akar tűnni.
7/12 anonim válasza:
Ez ilyen 70 IQ alatti lakótelepi hülyegyerek aki Dominic Toretto-nak képzeli magát? :D
Osstoba kis kakaógengszter.... szánalmas.....
8/12 anonim válasza:
“Tipikus bad boy, szoval ugyis ala fogsz fekudni, azt meg majd sirankozol, hogy hol vannak a rendes pasik.“
Képzelj már el egy Golf-ot aminek “Pöröly” a rendszáma. Ha nedves leszek az azért lesz mert bepisilek a nevetéstől. 😹
9/12 anonim válasza:
Milyen ratyi egy ember lehet😃 Biztos ér a verda vagy 3kilót.. akkor miért nem egy bmw? vagy tuning ford🙂
10/12 anonim válasza:
#9 BMW, tuning Ford. LOL. Az uto 300 LE-nel kezdodik csak szolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!