Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok egy olyan pasiról, akinek a pittbullja a BMW anyósülésén utazik és a szélvédőn még rendszámtáblája is van egyedi névre szóló?
Rendszámtáblán ez van Rocky kutya helye.
Egyébként vagány a pasi, tetszik a szövege is, de kicsit megmosolyogtam mikor egy ismerősöm bemutatott neki, és a kutya is ott volt a kocsiban.
Ha megszeretnék vele ismerkedni,lehet még ettől komoly gondolkodású?
Komolytalan kapcsolatra valo.
Es ha majd nő ülne ott? Vegye ugy hogy a kutya helyén ül es elfoglalta a kutya "kenelt"? Es kivulrol latva ő lesz ezentul a Rocky nevű?
Csak így, ez alapján?
Ha egy barátnőmmel sétálva látnám, összeröhögnénk, hogy vajon mit kompenzál.
Igen, persze minden ember más és más, de ahogy írták, elég prolinak tűnik.
De ha neked szimpatikus, ismerd meg, és vond le a saját következtetéseidet. Felesleges mások véleményét kikérdezni, pláne ha nem is ismerjük az illetőt.
Ezek alapján semmit nem lehet gondolni róla.Kutya barát.
Ha most nincs barátnője miért kellene rögtön rossz következtetést levonni az alapján,hogy a kutya az anyós ülésén utazik? És a rendszámtábla?
Leveszi,leporszívózza az ülést és hátra rakja a rendszámtáblát meg a kutyát,ha van valaki aki perpill fontosabb tőle.De ha épp nincs senkije miért lenne rosszabb ember azért mert a kutyája az első? Házi állat,legjobb barát,egy fedél alatt él vele..ki másnak nézhetné a kényelmét ez esetben,ha nem a kutyának? :D
Én simán megismerkednék vele,ha jó fej.Úgyis csak idővel derül ki,hogy komoly lehet-e vele a kapcsolat vagy sem,ez nem egy anyós ülésen utazó kutya vagy egy Rocky rendszámon fog függeni.
Vagy nem is tudom mi köze a kettőnek egymáshoz.
Így ezek alapján nem általánosítanék. Van ismerősöm, akinek szintén BMW-je van és az amstaff az anyósülésen ül. :)) Nem faroknövelő kutya, ritka szófogadó és jól nevelt. A srác is teljesen normális, nem proli szint, intelligens.
De persze van a faroknövelőnek használt "pitbúúú", meg a proli, cigányos jelenség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!