Egyedi rendszámtábla? Megoldható?
Az egyéni rendszámtábla (3 betű - 3 szám) 112 ezer Ft-ba kerül. Az egyedi rendszám (4 betű - 2 szám vagy 5 betű - 1 szám) 435 ezer Ft-ba kerül.
De csak olyan kombinációt választhatsz, ami még nincs kiadva és nincs benne "csúnya szó".
Köszönöm a gyors válaszodat!
" Elvileg az összes R betűs rendszám már egy másik autón van. "
Ez nagyon szomorú hír...
" A Rendszámot nem te válsztod, a sorban következőt kapod. Persze nyilván lehet az általad kigondolt rendszámot kérni (ami még szabad, tehát nincs másik autón) de az nelég drága (több százezer) "
Igen ezzel tisztában vagyok. Korábban tettem már fel itt kérdést erről és valaki megírta hogy 100.000ft körül van.
De akkor az a helyzet hogy azért jöttek az S-el kezdődő rendszámok mert minden R-el kezdődőt ki adtak ? Ez nagyon lesújtó.
A jszp-n le tudod kérdezni, hogy az adott rendszamhoz tartozik-e jármű.
Amúgy nem hinném, hogy az összes r-es elfogyott, kB fel éve az ra kezdetűt kaptam. Okmányirodánként változik a készlet, érdemes körbe telefonálni, biztos, hogy van még R-es.
Ha van is S-sel kezdődő, nem biztos , hogy minden R-es kifutott.
A rendszám tartományokat kiosztják az illetékes hatóságnak és abból a következőket kapja automatikusan aki ker. Viszont ha valahol elfogy kapja a következő csomagot ami már lehet S. De egy olyan környéken ahol kevés autót regisztrálnak meg lehet az előző tartományból csak az első negyede ment el. Én a helyedben megpróbálnám. Mondjuk attól is függ, hogy RAA kell vagy RVV...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!