Hogy s miként működik az egyedi rendszámtábla?
Figyelt kérdés
Külföldről szeretnék autót vásárolni és tudtommal R betűvel kezdődnek most az új rendszámok. Ennek megfelelőképpen szeretnék egy álltalam kiválasztott rendszámot pl. "RKD228" nem éppen ezt de én szeretném kiválasztani a nekem tetszőt.Lehetséges az ilyen ? Ha igen hogy működik ez ? Aki jártas a témában legyenszíves írja meg ennek a menetét.Nagyon köszönöm.2019. márc. 12. 11:51
1/11 A kérdező kommentje:
Konkrétabban: Ha én pontosan az RKD228-as rendszámot szeretném látni az autómon hogy s miként tudom ezt elérni ?
2019. márc. 12. 11:53
2/11 anonim válasza:
Kifizeted... olyan árat kérnek érte, ami esetleg eltántorít...
Természetesen csak olyat választhatsz, amit nem adtak ki másik járműre.
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ.
2019. márc. 12. 12:11
4/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 12. 12:43
6/11 anonim válasza:
Siess, mert lassan éppen az RK* rendszámnál tartanak a betűsorrendben.
7/11 A kérdező kommentje:
RK előtti betűsorrendbe kezdődő rendszámot már nem lehet kérni ? Pl. RJD ?
2019. márc. 12. 19:31
8/11 anonim válasza:
ha már kiadták, akkor nem. ez mondjuk elég logikus..
9/11 A kérdező kommentje:
Értem hogy az RJD ki van már adva de mindenféle számkombinációval ki van már adva ? RJD 123 , RJD 124 stb stb stb ? Szóval konkrétan ha pl. tegyük fel RJD 999 nincs ki adva de nekem tetszik ez a rendszám akkor még ki kérhető ? Légyszíves erre még válaszoljatok ha tudjátok a választ.Nagyon köszönöm.
2019. márc. 12. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!