Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiszel abban, hogy létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel abban, hogy létezik olyan ember a világon, akivel ha jársz, akkor tökéletesen megbízhatsz benne, nem szükséges bizonyítékot kérni a hűségére, és tudod, hogy nagyon szeret téged, és csak a javadat akarja?

Figyelt kérdés
ma 16:03
A kérdező szavazást indított:
Persze, hogy hiszek benne. Ez a normális. :-)
Sosem lehet tudni, hogy kiben mi lakozik, ezért még a párommal szemben is igyekszem nyitva tartani a szemem.
Abszolút nem hiszek ebben.
27 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%

"és csak a javadat akarja"

Ha ilyet mond valaki az eleve gyanús. Nekem általában 8-12 évvel idősebb nők szoktak ilyeneket mondani, amikor igyekeznek a hatásuk alá vonni. Nem tudom miért, mert se pénzem nincs, se jó külsőm. Gondolom ebben az esetben ez nem is számít. Nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor ez csak valami szórakozás vagy a szerveimre hajtanak?

ma 16:07
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Három hosszú kapcsolat és három sajnálatos koppanás és szakítás után még mindig bízom és hiszek az Igaziban és a szeretet erejében :)

F

ma 16:07
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Én egyik válaszlehetőséget sem választottam, mert nem egyezik a felfogásommal egyik sem. Én nem hiszek abban, hogy bármely emberről ÉN tudhatom 100%-ig, hogy hű, csak magamról. De ettől függetlenül megadom a bizalmat a páromnak... így nem "tartom nyitva a szemem", ellenőrizgetem, ugrok minden apróságra... max. ha vmi nagyon gyanúsat látok.
ma 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ezért lett a feleségem az, aki most a feleségem.
ma 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
100% nem lehet megbízni senkiben, megteheted 90-95-99,99%-is nyugisan, de az nem egész kerek. Valamint nyitott szemmel járni, vagy mondhatni a realitás talaján sem árt. Az élet zajlik és irtózatosan nem romantikus regény úgyhogy bár nem tuti csalna meg, jót akar neked attól még lehet szakítani.
ma 16:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
"nem szükséges bizonyítékot kérni a hűségére" - miféle bizonyítékról beszélsz? Kinek mit kéne ugyan kérésre bizonyítgatnia neked? Aki így áll hozzá a párkapcsolathoz, annak terápián van a helye, nem mások életében.
ma 16:25
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyítékot???? Mi a faxom??? Bocs, de te nem vagy (nem) kicsit paranoiás? Sikítva fog előled menekülni minden nő/férfi ha te nekiállsz bizonyítékokat követelni (vagy állandóan ellenőrizgetni).

"Adják bizonyítékot" = nem hiszek, nem bízok benned akármit mondasz, alapból azt tételezem fel, hogy hazug vagy.

ma 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Persze. Hiszen én is ilyen ember vagyok, miért hinném azt, hogy én vagyok a világon egyedül ilyen? Attól még tudom, hogy vannak másfélék is.
ma 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

7.

Ha nincs bizonyíték rá, akkor szinte biztos, hogy megcsalják. Ahogy a többi naiv embert is, aki bemondásra(!!!) képes elhinni, hogy a másik fél tisztességes.

ma 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki megerdemli a bizalmam és nem kell bizonygatnia semmit, amíg el nem jatsza. Utána meg már késő.
ma 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!