Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel abban, hogy létezik olyan ember a világon, akivel ha jársz, akkor tökéletesen megbízhatsz benne, nem szükséges bizonyítékot kérni a hűségére, és tudod, hogy nagyon szeret téged, és csak a javadat akarja?

"és csak a javadat akarja"
Ha ilyet mond valaki az eleve gyanús. Nekem általában 8-12 évvel idősebb nők szoktak ilyeneket mondani, amikor igyekeznek a hatásuk alá vonni. Nem tudom miért, mert se pénzem nincs, se jó külsőm. Gondolom ebben az esetben ez nem is számít. Nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor ez csak valami szórakozás vagy a szerveimre hajtanak?

Három hosszú kapcsolat és három sajnálatos koppanás és szakítás után még mindig bízom és hiszek az Igaziban és a szeretet erejében :)
F

Bizonyítékot???? Mi a faxom??? Bocs, de te nem vagy (nem) kicsit paranoiás? Sikítva fog előled menekülni minden nő/férfi ha te nekiállsz bizonyítékokat követelni (vagy állandóan ellenőrizgetni).
"Adják bizonyítékot" = nem hiszek, nem bízok benned akármit mondasz, alapból azt tételezem fel, hogy hazug vagy.

7.
Ha nincs bizonyíték rá, akkor szinte biztos, hogy megcsalják. Ahogy a többi naiv embert is, aki bemondásra(!!!) képes elhinni, hogy a másik fél tisztességes.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!