Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik nap tartjátok a Valentin napot?
A napján (idén csütörtökre esik) vagy emiatt hétvégén?
Mit terveztek?
Kort is írjatok légyszi!
Soha nem ünnepeltem a Valentin napot
Így semmikor
N24
Nem ünnepeljük. Számunkra minden nap a szerelem napja.
6 éve vagyunk együtt.
(Anyukámnak 2 éve február 14-én volt a temetése. 56 éves volt, 12 évig küzdött a daganattal.)
Bedől ennek a marketing ünnepnek sajnos egyre több buta ember! A volt barátnőmmel 3 évig éltem együtt, amíg velem volt azt mondta őt nem érdekli ez a hülye felhajtás meg pénzkidobás. Erre fel tavaly a Valentin napot már együtt töltötte az új fiújával és ahol tudta posztolta aznap a szivecskéit hogy mit kapott, mit vett a pasijának.
Én se szeretem, nem is tartom, sőt elítélem hogy Valentin napon nyomi gyerekek virággal és szívpárnákkal szaladgálnak a csajhoz. Viszont a boltok örülnek a legjobban a Bálint napnak.
Mi nem csak látszatszerelmesek vagyunk, de attól még "ünnepeljük"- értsd, eggyel több indok, hogy valami különlegesebbet csináljunk. Általában drágább étterembe nem megyünk "csak úgy", költségesebb programokat is valamihez igazítjuk- évforduló, szülinap, valami ünnep, satöbbi. Ugyan az év minden napján szeretjük egymást és kedveskedünk a másiknak valamivel, a szülinapok csak soká jönnek, az évfordulónk májusban van, így télre is kellene valami ami csak kettőnkről szól (a karácsonyt nyilván nem veszem ide), szóval mi kihasználjuk a lehetőséget és elmegyünk valahova minden évben, ez van.
Amúgy mi péntek este tartjuk most, 15-én. Vacsizni megyünk egy menő étterembe, amit egyébként egy random kedden nem fizetnénk ki, hiába hogy akkor is ugyanúgy szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!