Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Valentin Napot azok nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Valentin Napot azok nézik le, akiknek nincs rendben a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Gondolom idén is megjelennek majd azok az emberek, akik igyekezni fognak a Valentin Nap ellen áskálódni, hogy az egésznek nincs értelme, meg ilyenek. Vajon létezik-e olyan nap az évben, ami ellen ennyire megy a lejáratás? Az, hogy a Valentin Napot nem lehet elpusztítani, azt jelzi, hogy a szerelem örök.

Az áskálódók vajon kik? Frusztrált szinglik vagy rossz párkapcsolatban elő emberek?

2022. febr. 9. 12:36
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha ezt valaki tényleg élvezi, szereti, igényli. A gond az, hogy olyanoknak is le van nyomkodva a torkán akiknek erre semmi igényük. De igaz lehet ez bármi másra is. Én pl nem szeretem a karácsonyi hacacárét, de a Szent este hangulatát igen, mikor összejön a család, beszélgetünk, kajálunk. Teljesen más érzés. Ugyanezt nem adja meg semmilyen más helyzet, pedig hetente pár órát, olykor egy egész éjszakát otthon töltök. Mégis más. Ha valakinek a Valentin nap is ilyen érzést ad, az szuper, csak ne legyen elvárás. Főleg ne az amerikai filmes idill és klisé halmaz.
2022. febr. 9. 16:00
 42/43 anonim ***** válasza:
66%

Meta ilyenkor az van, hogy a kérdező nem nyit róla vitát, bebebeeee

:DDDDD

2022. febr. 9. 20:31
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

"De miért nem lehetne egy nap KIEMELT a szerelemnek?"

Erre van az évforduló nem? Ha van házasság- ha nincs:D

2022. febr. 15. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!