Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége szeretne legalább az életben egyszer egy ilyen barátnőt, vagy csak egy szűkebb réteg álma?
minden pasi szeretne ilyet, akit a farka vezet, megfarkalni biztos nagy élmény, de nem biztos, h. 2 értelmes mondatot tudnál váltani vele.
tipikus kurvás, szilikonos, a férfiak kegyét kereső, a saját szexuális kisugárzásával hatni akaró csaj.
Eredetileg olyan szavazási lehetőséget is akartam, ahol a nők negatívan nyílvánulhatnak meg.
De nem akartam gyűlölködést csinálni ebből a kérdésből.
Így inkább egy lazább verziót hagytam ott, meg a negyedik szavazási lehetőséget, amiben minden benne van.
Nekem ott borul az egész produkció, hogy mindig beugrik, hogy valójában mit is művel ez a lány. Egy kamerával flörtöl és annak kígyózik, egyedül van.
Ettől sajna egyből rém fura lesz az egész mutatvány.
Biztos vagy benne, hogy incelek is néznek ilyen videókat? Nem ismerem az incel közösséget, de tudomások szerint ők utalják a nőket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!