Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége szeretne legalább az életben egyszer
egy ilyen barátnőt, vagy csak egy szűkebb réteg álma?
Pedig a 42-es nagyon jót írt. Tegnap néztem egy nőt, aki arról mesélt, hogy hogyan lett egy videójából mém. A mémen smink nélkül volt, nagyjából azt mondhatnám róla, hogy átlagos (inkább csúnyább) volt. Az interjún meg gyönyörűen ki volt sminkelve, meg volt csinálva a frizurája, stb. Alig tudtam összerakni, hogy a két nő ugyanaz. :) Egyébként nagyon szimpatikus volt és az is tetszett, hogy simán vállalta a két TELJESEN más külsejét.
2022. febr. 23. 13:55
durva, hogy szociálisan elfogadott a nők számára a csúnya bőrük átfestése, hogy teljesen máshogy (elfogadhatóan) nézzenek ki
2022. febr. 23. 14:00
50es nem kell szétgyúrmáznom magam ahhoz, hogy elhigyjem, hogy értékes vagyok, de azért köszi a tanácsot. Ha a válaszok mellé kikerülne az adott válaszolóról egy kép, lehet nagy meglepődés lenne. Én felvállalom magam akárhol, nincs mit szégyellnem úgy gondolom 🙃🙃🙃🙃🙃
2022. febr. 23. 14:01
#53: Ertelemszeruen, ha nem pontozgatsz le agyatlanul mindent es nem irigykedsz, a valasz nem rad vonatkozott...
Egyebkent jo par novel beszelgettem az oldalrol. Atlagosan es jol neztek ki azok, akik nem irigykedtek pl egy ilyen nore. Viszont, ismerek egy illetot, aki az ilyeneket itt is naponta szidja. Konkretan undoritoan nez ki es az arcara is kiul a ferfiundor. Nyiltan ferfigyulolo es meg a szep noket is utalja. Na, ilyenbol itt a pontozasok alapjan rengeteg van.
2022. febr. 23. 14:06
55/69 A kérdező kommentje:
Kicsi nagyképűnek tűnsz.
Miért? Én nem a hülyék fajtájába tartozom, és már immunis vagyok sok mindenre, önértékelésem is rendben van. Nem tudom kinek gond ez és miért
2022. febr. 23. 14:15
#56: Szerinted a videoban levo lanynak nincs rendben az onertekelese? Vagy az itteni irigy nonemu egyedeknek rendben van?
2022. febr. 23. 14:21
Szerintem a videóban szereplő lánynak nincs! Honnan tudod, hogy ő úgy látja magát, ahogy te látod őt? Vagy hogy mennyit csúfolták, vagy piszkálták kiskorában a szülei, akárki, hogy ilyen szigorúan odafigyel rá higy tip top legyen és kényszert érez, hogy ezzel a kínos tánccal és kamu mosollyal mindenkinek "megmutassa" mennyire "jó nő", és jött ment emberektől vár visszajelzést, figyelmet. Aki így reklámozza magát, biztos kap elég figyelmet? A sok lájktól megbékél egyszer?
2022. febr. 23. 14:28
A gyakorin meg inkább az incelek vonyítanak barátnő után, mint a nők irigykednek
2022. febr. 23. 14:28
#58: Na, ezt hivjak eloiteletnek. Nekem fogalmam sincs, hogy a videoban levo nonek mi van az onbizalmaval meg egyebekkel. Te meg lehuzos, mert szep es a neten megmutatja. Ilyen elotiettel, szerinted mennyire latod realisan a temat?
#59: Nem, nem. Mara 1 incelre 2-3 frusztralt no jut. Ideje lenne am a valaszokat is elolvasnod az oldalon levo kerdeseknel es megnezni a pontozasokat...
2022. febr. 23. 14:31
További kérdések: