Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak többsége szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége szeretne legalább az életben egyszer egy ilyen barátnőt, vagy csak egy szűkebb réteg álma?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 22. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
37%

Ez a csaj vagy 65 kiló alsó hangon. Nézd meg a karját, mikor nem emeli el a testétől és nézd meg, mekkora terpeszben kell állnia, és így is viszonylag közel vannak a combjai. Szerintem a legtöbb pasi nem 70 kilós bögyös-formás husi nőre vágyik, hanem vékony közepes mellűre, amelyik nem égett ennyire oda a napon.

Kim K. is elsősorban a nőknél népszerű, a legtöbben nem akarnak többmarokra fogni combot meg mellet, de persze van rajongótáboruk és hát ez a nő a videóban szép. Szép barátnőt meg mindenki akar, de szerintem lecserélnék, ha olyanba botlanának, aki inkább az esetük.

2022. febr. 22. 21:39
 22/69 anonim ***** válasza:
90%
Szép, szép, de számomra ez önmagában nem érv egy kapcsolat mellett. Barátnőnek nem felel meg az ilyen lányok többsége (számomra)
2022. febr. 22. 21:40
 23/69 anonim ***** válasza:
70%

Pont ilyet nem biztos, de ha az a kérdés, hogy a férfiak többsége szeretne-e életében egyszer az ideáljának megfelelő (akár vékony, akár nagyobb darab, akár C-s szilikonmellű, akár F-es szilikonmellű, akár laposhasú óriásseggű, akár karcsú, sportos, izmos fenekű, akár szőke, akár barna etc.) fullosra feltuningolt nőt, arra a válasz igen.

Ezek a nők azért vannak így megcsinálva és azért produkálják magukat, hogy a férfiak ösztönkésztetéseire hassanak. Vannak preferált tulajdonságok, mint a cicaszemes-vastagajkas-piszeorros babaarc, nagy, feszes, kerek mellek, vékony derék és a többi, amikkel egyszerre mind ugye elég kevés nő rendelkezik. Azért ezek a preferenciák többnyire eleve adottak a férfiak körében, és kategóriákon belül vannak minimális különbségek (pl. a lapos mell biztos, hogy senkinek nem tetszik, de az, hogy mennyire legyen nagy, az már lehet egyéni preferencia kérdése). A csúnya valóságban, vagyis azok esetében, akik nem tudnak ízlésüknek 100%-ban megfelelő top nőt szerezni (vásárolni) maguknak, itt jön képbe a kompromisszum, vagyis, hogy kinek mi számít jobban. De ha választhatnának, hogy egy nőn minden meglegyen, amit evolúciós okokból vonzónak találnak, vagy beérik egy elérhető átlag nővel, akinek mondjuk nagy a melle, de nem elég feszes + felesleg is van rajta, vagy szép az arca, de sovány és formátlan a teste, akkor nem nehéz kitalálni, melyiket választanák.

2022. febr. 22. 22:13
 24/69 anonim ***** válasza:
19%

Ez egy külföldi fejű ringyó. Ilyen egy magyarnak sosem lesz.

Ha arra gondolsz hogy egy telt barna lány-e a pasik esete, a felének-negyedének biztos. A másik fele szőkét akar, vagy vékonyat. Totál értelmetlen a kérdés...

Tekintve hogy nekem a barna-barna a totál esetem, erre most egy szőke-szürke szemű lány a favoritom.

Legközelebb ne kérdezz marhaságot!

2022. febr. 22. 22:18
 25/69 anonim ***** válasza:
72%

#21:

"Kim K. is elsősorban a nőknél népszerű,"

Meg az AFROAMERIKAI pasiknál.

Van még mit tanulnod, ahogy elnézem.

2022. febr. 22. 22:22
 26/69 anonim ***** válasza:
74%

Hú én azt a tűorrot, amit némelyiknek csináltatnak, nem bírom elviselni. Olyanok, mint a mopsz, csoda, hogy kapnak levegőt azon a csövön keresztül. Mint egy Tim Burton figura. A többivel még egyet is értenék, de nem tudom, mióta lett divat ez a nemorr-orr

2022. febr. 22. 22:44
 27/69 anonim ***** válasza:
23%
Biszexekre is vonatkozik a kérdés?
2022. febr. 22. 22:50
 28/69 anonim ***** válasza:
91%

#27 értjük, biszex vagy

ott van a lehetőségek között:

"Én nő vagyok, de még én sem dobnám ki az ágyamból."

csak fontos volt ismét kihirdetned, hogy az vagy

2022. febr. 22. 22:53
 29/69 anonim ***** válasza:
80%
Nem, de nekem sosem világos, hogy hol kíváncsiak csak a férfiak véleményére és hol fér meg az enyém is úgy, hogy legközelebb ne üldözzön valaki taknyát-nyálát egybefolyatva, hogy biztosan férfi vagyok, mert ő tudja…😀
2022. febr. 22. 23:02
 30/69 anonim ***** válasza:
24%
Plusz női elutasító válasz nincs is, így maradna a komment.😀
2022. febr. 22. 23:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!