Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a beteljesült szerelem számít szerelemnek, vagy a plátói is ugyanúgy?
Apám anno úgy vélekedett hogy a plátói szerelem nem szerelem, csakis akkor számít valósnak ha viszonzott és megélt a szerelem.
Nem hiszem hogy igaza volt, de kételkedem, mert viszonzottban még nem volt részem, és így akár igaza is lehet.
Mennyiben tekinthető a viszonzott szerelem valóságosabbnak a viszonzatlannál?
A kinézet alapvetően nálam másodlagos, szóval amikor kinézete alapján tetszik meg egy lány nagyon, nem számítom szerelemnek. Engem általában a belső jobban érdekel. Szóval ha a plátói szerelem azt jelenti, hogy nagyon-nagyon tetszik egy szexi lány/fiú, az nem számítható annak, de ha mondjuk egy barátunkba, akinek ismerjük a belsőjét is, esünk bele, az számítható szerelemnek, ha beteljesült, ha nem. Meg amúgy is, van különbség szerintem a szerelem, a belezúgás, a megtetszés, fellángolás, ezek között, óriási különbség.
Én így látom.
23#
Mivel én semmiféle ideológiát nem gyártottam és nem tudtok semmi olyat idézni itt tőlem ami miatt egyáltalán joggal támadható lennék, ezért ezekre a gusztustalan lekezelő és kioktató megjegyzésekre egyetlen dolgok felelhetek:
A büdös redvás anyádat elemezgessed itt te f.sszopó féreg
A kérdést ilyeneknek tényleg kár volt kiírni, remélem törlik is gyorsan
14# Miért kell ilyen stílusban beszélni a kérdezővel? Csak feltett egy kérdést - ami amúgy egyáltalán nem hülyeség.
Miért lenne szánalmas? (legalább 3x leírtad)
Az alapfelvetés legalábbis egészen biztosan nem szánalmas, sőt. Lehet, hogy a gondolatmenetével nem értesz egyet, sőt, az sem kizárt, hogy kvázi hülyeséget ír valaki, de miért baj, ha valaki gondolkodik ilyesmin?
Szívesen máskor és másnak is!
Ha oktalanul támadnak
28#
Nem értem miről beszélsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!