Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők! A párotoknak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők! A párotoknak mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Félek, hogy a barátnőmnek nem leszek elég. Ő diplomás pénzügyesként dolgozik, én meg egy egyszerű raktáros vagyok. Titeket ez nem zavarna hosszú távon?

25/F

2021. ápr. 18. 18:09
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
0%

Engem már rövid távon is zavarna, szeretek minden tekintetben felnézni a férfi választottamra.

Raktárosként nem sok perspektíva van, és ha nem tudsz, vagy nem akarsz valamilyen magasabb ambiciójú melót találni, bizony nem maradnék veled hosszú távon.

Tetszik, vagy nem, én családot szeretnék, és fontos, hogyha én a gyerekvállalás miatt kiesek a munkából, akkor is legyen, aki eltartsa a családot.

Rengetegen lepontoznak emiatt, de a nők nagy része így gondolkodik...

2021. júl. 23. 14:51
 52/53 anonim ***** válasza:
61%

"Engem már rövid távon is zavarna, szeretek minden tekintetben felnézni a férfi választottamra."

Én ezt nem tapasztalom férfiként, sőt, az, hogy beszélek négy idegen nyelvet, az rengeteg nőből inkább frusztrációt vált ki pl. mostani barátnőm is nagyon büszke, hogy beszél folyékonyan angolul, mikor megismerkedtünk már az, hogy én emellé beszélek németül, szintén folyékonyan meg társalgási szinten megy az orosz és a francia, nos kicsit le volt fagyva, pedig diplomás lány, nem egy betanított munkás. Így is zavarja néha, mikor szerinte "okoskodok" -értsd. többet tudok sok dologról mint ő, és nem ő az egyetlen előtte lévő exemet is zavarta, gyakran mondta is, hogy "Te ezt biztos jobban tudod, de hagyj meg abban a hitben, hoyg nem vagyok teljesen műveletlen!"

2021. júl. 23. 15:33
 53/53 anonim ***** válasza:

,,Rengetegen lepontoznak emiatt, de a nők nagy része így gondolkodik...

Hatalmas baromsag

2021. júl. 27. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!