Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok meg a párotoknak, hogy fáj, hogy nem foglalkozik veled? Nemtörődöm a kapcsolat részéről.
Ritkán tudunk találkozni. Amikor külön vagyunk, akkor se hívna fel egyszer se, hogy hogy vagyok. Üzenetben én igyekszem minél hamarabb válaszolni, ő pedig sokszor majd csak órák múlva ír vissza. (Mikor együtt tudunk lenni, mindig kezében a telefon, de mikor szóvá tettem neki, hogy nem ír annyi volt a válasza, hogy mert nincs a telefon állandóan a kezében, csak mellettem szokta nyomkodni) emiatt gondoltam, hogy akkor ő nem úgy érez mint én, és ennek inkább véget kellene vetni, csak nem tudom, hogy álljak elé.
Vagy helyre lehet még hozni szerintetek?
Sehogy, nem lennék ilyenben.
De gondolom neked is pisztolyt tartanak a fejedhez, vagy igazából mazochista vagy, és imádod elbaxni és elkúrni az időd, meg az életed :D
A megérzésed jó, ő részéről nem szeret annyira, vagy talán semennyire se. Elég egyoldalú a kapcsolat. lehet el kéne gondolkodnod, hogy mi lehet jobb lenne külön.
29n
Szembesítsd. Miután kikérte magának, mondd el mit szeretnél tőle, amit ő akarata szerint megtesz vagy nem tesz, mondd el mindkettő eshetőségre te mit lépsz, várd meg mit választ aztán járj el, ahogy mondtad.
32/f
Ez az ember téged nem szeret, csak használ. Amikor neki úgy tartja kedve.
Felesleges bármit is mondanod neki. Neked le kéne zárnod, azonnal.
Igazuk van, csatlakozom az előttem szólókhoz.
Vagy nagyon vak vagy, vagy ennyire szerencsétlen.
Köszönöm a válaszokat.
Hétvégén igyekszem pontot tenni az ügy végére. Csak nehéz, mert nagyon szeretem, DE nem ezt érdemlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!