Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti választanátok olyan valakit párotoknak aki mezőgazdasággal foglalkozik?
nekem ez nem életcél, tehát nem
25l
Nagyon nem mindegy, hogy van egy jövedelmező vállalkozása, vagy disznókat tart az udvaron. És nagyon nem mindegy, hogy azt akarja, hogy hajtsak fel új vásárlókat, és segítsek a könyvelésben, vagy azt szeretné, hogy 8 óra munka után trágyázzam ki a disznókat, és hajnal 3-kor keljek őket megetetni.
Egyébként én sem várom el tőle, hogy reggel öltözzön fel, és induljon velem a munkahelyemre dolgozni, hogy én hamarabb végezzek, és nekem könnyebb legyen, nem tudom, te milyen alapon várod el, hogy párod besegítsen a te munkádban. Akkor neked ezek szerint munkatárs kell ingyen, akit dugni is lehet, és nem egy társ.
Nem. Nem vonz, az meg főleg, hogy elvárjon tőlem bármit.
Amúgy becsülendő dolog a mezőgazdaság, de nem az én világom.
Mezőgazdasággal foglalkozó férfit választanék, igen. Nem lenne kizáró ok, én is falusi lány vagyok, tudom értékelni a munkáját.
De olyat alapból nem választanék, aki úgy áll hozzá bármihez, hogy "TERMÉSZETESEN elvárja, hogy besegítsek". Elárulod, hogy ez miért lenne természetes? Nem 1200-ban élünk, hogy ha földműveshez megyek, akkor túrom a földet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!