Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok a helyembe és miért?
Van két lány.
Az első 18 éves, átlagos, egyszerű, rendes. Még éretlen, de korrigálható lassan. Nem minden téren ért meg. Vannak dolgok/helyzetek, amikhez (még) nincs meg a megfelelő intelligenciája, de ez a korának tudható be. Szóval ez majd idővel változna.
A második 25 éves, dögös, ugyancsak rendes. Megértő, értelmes. A korának köszönhetően tudja, hogy mire van szüksége egy pasinak. És itt nem (csak) a szexre gondolok, sőt. Tudja, hogyan kell támogatni egy pasit stb. Főként erre célzom.
Nehéz kérdés, de a lényeget beleírtam. +kérdés jöhet.
A helyemben melyiket választanátok? 20 vagyok.
Tehát ha ti most 20 évesek lennétek az első vagy a második csaj lenne a nyerő?
Először is igen, annál próbálkozz, akinél van esélyed. :D Ha pedig mindkettőnek bejössz, akkor amelyik közelebb áll az értelmi szintedhez, és ugyanazt várjátok el egy kapcsolattól. De én sosem értettem ezeket a kérdéseket. Az ember érzi, hogy valakit el tudna-e képzelni párjaként vagy sem, főleg ha van két "jelölt", akik sokban különböznek egymástól.
L/22
Köszönöm.
De engem az érdekel, h ebben az esetben TI melyiket választanátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!