Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit választanátok ha a helyemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok ha a helyembe volnátok?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve van barátom(netten keresztül ismertem meg), az elején nagyon sok időt ,,szenteltünk" egymásnak, de az utobbi időbe már nem figyelmes velem szembe, úgy érzem nem kapom tőle azt amit az elején a kapcsolatnak.Még annyit a barátomról, hogy 22éves, jelenleg kb300km-re lakik tőlem és az elmúlt 2évben külföldön dolgozott. Két nappal ezelőtt megis merkedtem egy pasival ugyan csak netten,ő 18éves és nagyon szimpatikus nekem meg azt állítja, hogy én is nagyon tetszek neki.Neki nem volt egyetlen normális barátnője sem eddig és sokkal távolabb lakik(ő Szlovákia, én Erdély).Ugy érzem beleszerettem, de nem szeretném csak ugy eldobni az egy éves kapcsolatomat. Ti kit választanátok ha helyembe lennétek?

L/18

2009. júl. 27. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

a távkapcsolatok általában nem igazán működnek

környéken nincsenek fiúk?

2009. júl. 27. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én "mottóm" ebben az esetben mindig ez:

"Ne dobd el a biztos kapcsolatodat egy bizonytalanért."

2009. júl. 27. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

ha már gondolkodni kell,régen rossz

keress valaki olyat aki kilométerben is közelebb van hozzád

2009. júl. 28. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!