Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti választanátok olyan valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti választanátok olyan valakit párotoknak aki mezőgazdasággal foglalkozik?

Figyelt kérdés
Természetesen elvárja hogy besegítsetek a gazdaságba
2016. nov. 17. 18:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy mezőgazdasággal foglalkozó srácot, simán bevállalnám, ha nem lenne akkora tuskó a nőkkel.

De az, hogy "természetesen" elvárja, az egészen biztosan kizáró ok lenne. ÉN nem szeretnék mezőgazdasággal foglalkozni, nekem teljesen más életcéljaim vannak. Az meg főleg nem szerepel köztük, hogy az "uramnak" túrjam a földet vagy ganézzam a disznóólat. Az, hogy neki a mezőgazdaság a szakmája/szenvedélye/munkája/akármi, az nem kizáró ok egyáltalán részemről, sőt, nagyon is becsülöm, azért a tájépítészek mondjuk nem túl gyakran nevelnek búzát a kenyérhez, de én nem értek hozzá, végzettségem és érdeklődésem- sőt, képességeim- tekintetében teljesen más irányba orientálódtam. Innentől kezdve az, hogy ELVÁRJA a besegítést, az már elég visszataszító elem, a mezőgazdaságtól függetlenül is.

2016. nov. 17. 19:55
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem idegenkedem a kerti munkától, de városi munka biztosítja a megélhetésemet, és amíg nem biztosított, hogy a szakmámból távmunkában meg tudjak élni, addig nem váltanék életmódot.

A mezőgazdaság - ahogy én láttam családon belül - addig jó, amíg az ember bírja csinálni. Ha megöregszik, egy idő után már nem megy úgy, és ha a gyerekek nem ezt az utat folytatják, vagy nem lettek gyerekek, akkor gondok lehetnek. Anyai nagyszüleim jártak úgy, hogy mindig ott volt nekik a hatalmas kert, bírták is sokáig, de mindhárom gyerekük továbbtanult, ketten orvosok egy pedagógus lett, és nem maradtak otthon a szüleikkel a földet gondozni, szóval egy idő után nagyszüleim kénytelenek voltak kiadni másnak a hatalmas kertet, mert megöregedtek, nagyapám idén ősszel halt meg, nagymamám egyedül maradt. Ráadásul a szüleim fiatalkorában ott még nyüzsgés volt, aztán mára meg már nincs munkalehetőség, és a fiatalok, akik még vannak, vándorolnak máshova, és szinte már csak öregek lakják a falut.

2016. nov. 17. 19:56
 13/27 anonim ***** válasza:
"mennyit ér ma 1ha föld!" - Attól függ, hol, a nagyszüleim falujában csak filléreket...
2016. nov. 17. 20:00
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Akik leszólják a mezőgazdaságban dolgozókat (persze nem a napszámosról beszélek), és olyanokat írnak hogy "nem", "kizárt", annak fogalma sincs az egészről. Persze indoklással elfogadható hogy neked ez nem opció. A városi munkahelyedről kirúghatnak, ha viszont földed van, tőbb lehetőséged van.
2016. nov. 17. 20:24
 15/27 anonim ***** válasza:
A föld az időjárástól függ, a városi munkahelyem meg attól, hogy én mennyire teszem oda magam, mennyire vagyok naprakész, van lehetőségem fejlődni, feljebb jutni, ha tanulok... stb. Ha kirúgnak, vagy megszűnik a cég, találok bármikor másikat. Ha pocsék az időjárás, másik földdel sem járok jobban.
2016. nov. 17. 20:35
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem nézem le azokat, akik mezőgazdasággal foglalkoznak, szó sincs róla, csak én önmagában erre nem mernék a mai világban alapozni, főleg, azok után, amit nagyszüleimnél láttam.
2016. nov. 17. 20:40
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha a varosi munkahelyemrol kirugnak, akkor keresek egy masik munkahelyet a varosomban, munkaero nincsen, nem munkahely.

Nekem nem jon be a videki elet, a varosban nottem fel es ezt szeretem, szerintem ez boven eleg indoklas, nem azt irtam, hogy lenezek barkit is.

2016. nov. 17. 22:54
 18/27 anonim ***** válasza:
Jön egy jégeső vagy egy árvíz, és lehetőséged van éhenhalni. Tök megéri.
2016. nov. 17. 23:21
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó 4 válaszoló: ha mindenki ilyen töketlen szar lenne mint ti, azt hiszem nem lenne mit ennetek. Megkeresnétek az x ezer pénzeteket, és legfeljebb gyújtósnak használhatnátok hogy ne fagyjatok meg télen. :D Le lehet szavazni ezt, az igazság ettől nem változik meg.
2016. nov. 17. 23:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja, es? Nem mindenki ilyen szoval van mit ennem, aki elvezi az meg turhatja a foldet.
2016. nov. 18. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!