Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavaró, vagy nem érdemes azzal foglalkozni, ha a párotoknak ismerőse maradt egy olyan illető facebookon, akivel régebben kavart?
Tyű. Hát nekem közel az összes exem ismerősöm nőként, sőt van, akivel a mai napig beszélek és a páromnak is. Ő kb mindegyikkel jóban van. Sőt. Az egyik volt barátnőjével egy darabig együtt laktunk.
Veled van, nem? Téged szeret. Akkor ne féltékenkedj.
21L
5.: miért kell mindenkit betegnek titulálni, aki nem erőlködik, hogy itt olyanokat írjon, hogy még ő hívja fel a párja figyelmét egy csinos női fenékre, sőt, olyan laza, hogy ezt ki is tárgyalja vele?
Miért lennék beteg azért, mert valami felmerült bennem?
Nem elég? :'D Lol.
Képzeld el, hogy van 2 barátod. Az egyiket kitörlöd facebookról és soha többé nem beszélgetsz vele, hogy azt közvetítsd az egyik felé, hogy ő a tökéletes az egyetlen igaz barátod.
Ergo, elzárod magad az összes emberi kapcsolatodtól előbb utóbb.
Ja és ha ezzel azt közvetíted, hogy nem elég... akkor kérdem én, mi van akkor ha megnézel/ő megnéz az utcán egy férfit/nőt? Hisz azért van a szeme vagy mi... de akkor ez is azt jelenti? Vagy ti ilyet még sosem csináltatok?
Ha így állsz a dolgokhoz, akkor inkább ne tegyél fel itt hülye kérdéseket és szállj ki a kapcsolatból, mert még gyerek vagy és annak nincs értelme, hogy provokálj embereket feleslegesen.
"Csak azt nem értem, hogy mire jó ez? A párodnak ezzel azt közvetíted, hogy nem elég"
Tenyleg beteg vagy. En sem torlom az exeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!