Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes járnom a barátnőmmel, ha az illető vörös hajú és szeplős?
Úúúúristen! Ilyen intelligenciával inkább passzold le másnak, nehogy elvedd! Mert még a végén kiderül, hogy egy agyatlan, aluliskolázott hülye vagy!
Vöröses hajam van, mindenhol szeplős vagyok, és az ilyen idióták miatt kellett végigszenvednem a tinikoromat mint Te, mert voltak, akik azt hitték, h fertőző beteg vagyok, meg elkapják tőlem, mert Pulykatojásnak meg hasonlónak csúfoltak.
És aztán felnőttem és hopp, láttam, h vannak olyan pasik, akiket kifejezetten vonz ez az egész szeplő dolog, fehér bőrrel és vörös hajjal, és megőrülnek értem! Jobban jártok mindketten, ha lepasszolod a lányt másnak, mielőtt még belehal a bőrrákba! De nem attól, hogy leég a napon! Attól, hogy hozzád ér!
Nem! Ha így állsz hozzá, nem. Ha szőke, szeplős lenne, jobb lenne? Egy barna hajú, aki szolizik, nem kaphat rákot? A vörös hajú nők nem napoznak. A szieszta órákban a mediterrán emberek se mennek napra. Egyik ismerősöm vörös hajú nem szeret napozni, egészségesen él, de ebből következik, hogy tovább is élhet, az ilyen emberek másképp élnek eleve mint a többség. Úgy tudom a magyar társadalom kb. 5%-át teszik ki a vörös hajúak. Angliában, Írországban gyakoribb ők kevésbé cigiznek, többet sportolnak egy angol felmérés szerint.
A kreol bőrűek ugyanúgy kaphatnak rákot, nagyobb eséllyel, ha napoznak.
Nehogy összegyere vele.
A legszebb nők a világon, te ne foglalj le egyet se :DDDDDDD
Nem. Menekülj -a szeplő ragályos ,egy életre megfertőződsz,ez a kór menthetetlen,gyógyíthatatlan.
A hajszín meg halálos,fuss messze tőle.
Magam is ilyen mutáns vagyok,párom nyaralni vitt-bár csak az árnyékban ültem- még is súlyos fertőzést kapott: szeplőnélkülnemélhetekinduszt!
Azóta másra rá sem nézek és hajszínem is eltakarom.
Vigyázok nagyon nehogy bajt okozzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!