Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért mondjátok azt a másiknak még ha be is jön az illető, hogy nem akartok tőle semmit? 3 éves kapcsolatából lépett ki, és nem tette túl magát még rajta. Össze vagyok zuhanzva, miért kell így lennie?
Mondta hogy rettentő helyes vagyok, és borzasztó jó ember. Hatalmas szívvel, amit tudok magamról, mert annyira nem akartam elengedni őt - örökre- találkánk után, hogy szinte könny szökött a szemembe, amit nem tudtam titkolni előtte. És ezt ú tudta, hogy a lelkébe szerettem bele, az egyéniségébe, a szívébe. Kérdem, hogy ha így bejövök neki, miért nem lehet tartalékba tenni addig mint "barát" ezt a kapcsolatot, amig tul nem teszi magát az exén? Borzasztóan szeretethiányos vagyok, ezt még meg kell említenem.
23F -- a lány 21
Komolyan ilyen szinten képes voltál megalázkodni egy nő előtt? Atya ég...
Egy csalódás után idő kell. Neked se jó, meg neki se, ha még nem zárta le magában a régi kapcsolatot, és sok harag, ellenérzés is fel tud gyűlni a férfi nem iránt.
Nehéz bízni, megnyílni, még akkor is, ha jól esne egy kis vigasztalás, jó lenne, ha átkarolna egy erős férfi karja.
De arra vágyik az ember legkevésbé, hogy nézze a másikat, hogy pityereg meg könyörög, hogy csak hadd maradjon a lába mellett, mint egy pincsikutya, és ha leesik egy kis konc, már annak is örül.
Ezt akkor se tudja egy nő értékelni, ha évek óta szingli. Ez így ahogy van szánalmas...
Amit leírtál, az egy kis pincsikutya: édi, aranyos, nagyon kell szeretni, és körbepuszilgat, és mindegy mekkorát rúgsz bele, akkor is a lábad mellé ül egy kis simiért.
De egy nőnek férfi kell. Határozottság, erő, biztonságérzet, megnyugtatás, szenvedély, dominancia.
Ez a lány nem csak most mondott neked nemet, hanem úgy általában. Úgy akart nemet mondani, hogy ne bántson meg. De azt sehol nem látom, hogy miből gondolod hogy bejössz neki.
Rettentő helyes, jó szívű, és bújós a barátnőm kisfia is, de ettől még nem jön be nekem. Ugye érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!