Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes járnom a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes járnom a barátnőmmel, ha az illető vörös hajú és szeplős?

Figyelt kérdés
A barátnőm vörös hajú, de az a lángvörös haj, és hófehér bőr, valamint rengeteg szeplő aggodalomra ad okot. Úgy hallottam, az ilyen "kelta" beütésű emberek korábban meghalnak, és hogy nagy a valószínűsége, hogy könnyen bőrrákot kapnak. A nyáron nyaralni szeretném vinni a tengerre, csak félek hogy baja lesz, sőt meg is akarnám kérni a kezét, csak nem tudom hogy érdemes-e belevágni ebbe a kapcsolatba. Fenn áll a veszélye annak, hogy bármi komplikáció léphet fel (korábbi halálozás, bőrrák, egyéb betegségek) a lángvörös haj, rengeteg szeplő és hófehér bőr miatt? Érdemes folytatni a kapcsolatot?

2016. máj. 22. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
És egy ilyen lány jár egy ilyen gyökérrel? Hallod a barna lányokat meg bármikor elütheti egy busz. Istenem, és még van lány aki egyáltalán rád néz. Pedig neked meg valószínűleg a homlokodra van írva hogy tudatlan marha.
2016. máj. 22. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kell figyelni a génekre, kérem szépen. A szomszédasszonynak pl. fekete haja van és hozzáment egy szőke férfihoz. Lett négy gyerekük, és kapaszkodj meg, abból három vörös, szeplős, fehér bőrű. Félelmetes.

Nekem a vörös haj a zsánerem. Szóval ha ezért szerinted nem érdemes a kapcsolatot fenntartani, akkor kérem a lány elérhetőségét, randiznék vele.

Volt vöröses hajú barátnőm. Kenesén két nap alatt rákvörösre égett a bőre, pedig bekentük. De aztán elmúlt, és nem lett bőrrákos. Sajnos a szerelem is elmúlt.

De szegény csaj, atyaég...ezért felmerül, hogy "érdemes"-e vele élni...bazz, és legalább vele megosztottad az aggályaid?

2016. máj. 23. 19:27
 13/15 pörölycápa ***** válasza:
A bőrrák nem leégés után alakul ki, hanem majd 10-20 vagy akár több év múlva. Nagyon leegyszerűsítve a világos bőrű emberek azért kapnak könnyebben bőrrákot, mert kevesebb melanint termelnek (azért világos a bőrük) és a melanin feladata a bőrsejteket megvédeni az UV sugárzástól. Így a bőrsejteket több UV sugárzás éri, ami roncsolja a DNS-t és nem minden hiba lesz kijavítva. Az évek során meg kialakulhatnak olyan mutációk, amitől a bőrsejt elveszti a képességét hogy megfelelően szabályozza az osztódását, és így alakul ki a rák. Ez megtörténhet bármilyen bőrszínű emberben, világos bőrnél azért nagyobb a valószínűsége mert kevesebb a védőréteg. De időben észrevett bőrrák gyúgyítható, és azt egyébként sem lehet előre megmondani hogy ki meddig fog élni, bárkit, bármikor érhet baleset vagy betegség.
2016. máj. 27. 01:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.. de ennyi erővel a kérdezőnek meg hererákja lehet bármikor... Az agyáról inkább nem beszélek, h ott mi alakulhat ki, mert az láthatóan nincs neki :D
2016. máj. 27. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
Mi az, hogy a "barátnőddel érdemes járnod"? Mi ő? Csókoljon kezet, hogy járnál vele, hogy tengerre vinnéd, esetleg feleségül is vennéd? Ilyen terveid vannak, de közben azon gondolkodsz, hogy megéri-e az esküvőt? Józan vagy? Sürgősen zavard el magadat mellőle, hadd legyen boldog mással! Olyan férfival, aki a "bolodnulni" fog érte, aki gyönyörűnek fogja találni! Tehet ő arról, hogy vörös, szeplős, fehér bőrű? Szerinted te fogod neki megtanítani, hogyan használja a naptejet? Esetleg lehet, hogy nem is ismeri? Gondolkozz már! Esetleg mi lenne akkor, ha a gyereketek vörös lesz? Vagy az unokátok! Én is vörös vagyok, világos bőrrel, nulla szeplővel, anyámék nem vörösök, de én imégis az vagyok. Boldog vagyok vörösen, pedig nehéz volt megszoknom, mert más voltam, mint a többiek, csak egyszer csúfoltak, de az rossz volt. Te nem tudod, hagy milyen vörösen, szeplősen, fehér bőrűn élni, nagyon nehéz megszokni és jön egy ilyen, mint te és tisztára rosszul vagyok... Miattad, érted? Nem is ismerjük egymást! És még valami, a hajam miatt van, aki rü.ell és van, aki megvesz értem. Szerinted egy másik hajszín tud ilyen érzelmet kihozni emberekből?? Sosem fogod megérteni! Sürgősen felejtsd el a lányt, nem neked való, mert szégyellnéd mások előtt!
2016. jún. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!