Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők! A párotoknak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők! A párotoknak mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Félek, hogy a barátnőmnek nem leszek elég. Ő diplomás pénzügyesként dolgozik, én meg egy egyszerű raktáros vagyok. Titeket ez nem zavarna hosszú távon?

25/F

2021. ápr. 18. 18:09
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
24%
De van olyan ismerosom is aki Debrecenben vegzett valami kornyezetmernoki szakon, aztan otthon konyvekbol kitanulta a programozast es most milliot keres diploma nelkul.
2021. ápr. 19. 15:36
 32/53 anonim ***** válasza:
83%
Pszichológus vagyok, férjem informatikus. Nem hiszem, hogy zavarna, ha nem lenne diplomája. Bár az egyetem és a munkám révén mindig is diplomás körben mozogtam, tehát eleve nem is nagyon volt lehetőségem nem diplomásokkal ismerkedni. Azt gondolom, ha olyan munkája van, amit szeret, talál benne kihívást és nem csak vegetálva végzi, meg is tud élni belőle, akkor maga a diploma megléte nem számít.
2021. ápr. 19. 17:11
 33/53 anonim ***** válasza:
57%
Akit zavar az annyit is ér, nem egy darab papír határozza meg hogy valaki mennyire intelligens.
2021. máj. 8. 22:56
 34/53 anonim ***** válasza:
97%
Már megint azok a szuper intelligens betanított munkások és ostoba mérnökök, orvosok. Tudjuk.
2021. máj. 9. 00:27
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
Felsőbbrendű fajzatok egy diploma miatt amit ki tudja hogy szereztek meg.
2021. máj. 9. 01:19
 36/53 anonim ***** válasza:
81%
Nem a papír határozza meg az ember értékét, de akinek van diplomája, az rohadjon meg, nem tud semmit, a vizsgákon is csak magolt, vagy csalt, egy villanykörtét nem tud kicserélni és amúgy is csak büfészakok vannak, úgyhogy irány a meki, a hét nyelven beszélő villanyszerelő röhögve keresi a fizetése többszörösét. De nem a papír, meg a pénz számít.
2021. máj. 9. 09:22
 37/53 anonim ***** válasza:
94%
Ügyvédjelölt vagyok, barátom autószerelő. Nem zavar a foglalkozása, nem a diplomától lesz valaki értelmes ember.
2021. máj. 9. 09:41
 38/53 anonim ***** válasza:

Diplomás közgazdász, mérlegképes könyvelői, de utálja a munkáját. Megcsinálta a C és CE jogsit, kamionozni akar. Engem nem zavar, sőt, támogatom benne.

Én is ott hagytam az egyetemet, amit a családi elvárás miatt kicsit szégyellek, de OKJ-n vagyok, aminek majd a vége államilag elismert felsőfokú végzettség lesz. A férjem meg ebben támogatott.

2021. máj. 9. 13:30
 39/53 anonim ***** válasza:
Programozó
2021. máj. 9. 20:17
 40/53 anonim ***** válasza:
Miért érdekel a válasz?
2021. máj. 9. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!