Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők! A párotoknak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők! A párotoknak mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Félek, hogy a barátnőmnek nem leszek elég. Ő diplomás pénzügyesként dolgozik, én meg egy egyszerű raktáros vagyok. Titeket ez nem zavarna hosszú távon?

25/F

2021. ápr. 18. 18:09
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyárban dolgozik a férjem, o is raktáros. Nekem egészségügyi diplomám van, egyáltalán nem zavar. Ő is keres annyit amennyit én.
2021. ápr. 18. 19:27
 12/53 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy nem a diplomád hiánya miatt nem leszel elég. Engem speciel zavarna, de a jelek szerint őt nem, hiszen a barátnőd. Az emiatt érzett frusztrációd viszont a legnagyobb szerelemmel induló kapcsolatot is garantáltan szétveri. 9-es vagyok.
2021. ápr. 18. 19:31
 13/53 anonim ***** válasza:
97%

Villanyszerelő. Jól keres vele, én a jelenlegi helyzetben a vendéglátós diplomámmal kitörölhetem a hátsómat.

Amúgy még középiskolások voltunk, amikor összejöttünk. Akkor még csak a szerelem számított. Azóta is az egymás iránt érzett szeretet, tisztelet számít. Hiába különböző a végzettségünk, társak vagyunk, akik kiegészítik és támogatják egymást. Igyekszünk az adott helyzetből a lehető legjobbat kihozni.

2021. ápr. 18. 19:39
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Szakoktató két középiskolában.
2021. ápr. 18. 20:13
 15/53 anonim ***** válasza:
96%
Gépész (nem diplomás). Sosem zavart, hogy nekem van diplomám, neki pedig nincs, ahogy őt sem. Már 11 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk is van. De az ezzel kapcsolatos komplexusodat engedd el, mert az viszont tönkreteheti a kapcsolatot. Abszolút jószándékból mondom.
2021. ápr. 18. 20:21
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan, főállásban tanár egy gimnáziumban. Maszekban pedig biztonságtechnikai szerelő, kamerákat, mozgásérzékelőket, meg hasonlókat szerel.
2021. ápr. 18. 20:23
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten mérnökök vagyunk.
2021. ápr. 18. 20:56
 18/53 anonim ***** válasza:
89%
Történész ismerősom épp most szakított raktáros barátjával, mivel semmiről sem lehetett vele beszélgetni és egyébként meg mindent előírt volna neki.
2021. ápr. 18. 21:07
 19/53 anonim ***** válasza:
74%

Mérnök, ahogy én is, bár a szakterületünk más.

Az exemnek nem volt diplomája még is jól elvoltunk évekig. Nagyon értelmes ember, akinek mindenről van értelmes véleménye. Tud írni, beszélni, érvelni, szerette a munkáját. Értékes ember, nekem ez számított. Mellesleg amikor együtt voltunk még kb. ugyanannyit kerestünk, én pályakezdő voltam. Azt nem tudom, hogy később zavart volna-e, ha keresetben elhúzok.

2021. ápr. 18. 21:16
 20/53 anonim ***** válasza:
90%
Okleveles vonatkerékpumpáló.
2021. ápr. 18. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!