Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők! A párotoknak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők! A párotoknak mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Félek, hogy a barátnőmnek nem leszek elég. Ő diplomás pénzügyesként dolgozik, én meg egy egyszerű raktáros vagyok. Titeket ez nem zavarna hosszú távon?

25/F

2021. ápr. 18. 18:09
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
63%
Dehogynem ,nem is olyan rég ezen ment a vita,hogy a diplomások lenézik a nem diplomások és azt hiszik,hogy ők a valakik! Persze tisztelet a nagyon kevés kivételnek!
2021. ápr. 18. 18:11
 2/53 anonim ***** válasza:
82%
Mérnök. Nem tudom. Hogy zavarna-e. Önmagaban az, hogy nincs diplomája, valószínűleg nem, ha amúgy értelmes. Ha viszont utálná a munkáját, előre lépni sem szeretne és annyira szarul is keresne vele, hogy az általam megszokott életszínvonalat (ami nem a luxus kategória amúgy) nem lehetne vele élni és nem lehetne vele hosszabb távon előre jutni, az zavarna.
2021. ápr. 18. 18:12
 3/53 anonim ***** válasza:
93%
Nekem két diplomám is van, a férjem asztalosként dolgozik. Sosem volt ebből semmilyen konfliktus.
2021. ápr. 18. 18:12
 4/53 anonim ***** válasza:
62%
Kecskepásztor.
2021. ápr. 18. 18:15
 5/53 anonim ***** válasza:
78%

Majd a barátnőd eldönti, hogy neki mi a jó.

Engem zavarna.

2021. ápr. 18. 18:25
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
CNC-s. Mesterdiplomám van (szóval kettő, ha úgy tetszik).
2021. ápr. 18. 18:41
 7/53 anonim ***** válasza:
82%
Nyugdíjas.
2021. ápr. 18. 18:57
 8/53 anonim ***** válasza:
100%

Programozó.

Nem zavarna, ha valaki nem diplomás egyébként. Ha élvezi a munkáját és megél belőle, közösek a céljaink, az életfelfogásunk, vannak közös pontok az érdeklődési körünkben, a humorunkban, jól kijövünk úgy általában, akkor teljesen mindegy, mit dolgozik, van-e diplomája vagy sem. A családalapításnál is a lényeg, hogy legyen megbízható, lehessen rá számítani, lehessen vele alapozni.

Amúgy rokon párnál a lány építőmérnök a pasi meg mentős. Gyereket is vállaltal, a pasi maradt otthon GYED-en, anyagilag is és munkaidőben is így érte meg jobban nekik. Szóval a családalapításnál sem egy megoldhatatlan probléma ez.

2021. ápr. 18. 19:11
 9/53 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint az enyém. Mérnökök vagyunk.
2021. ápr. 18. 19:16
 10/53 anonim ***** válasza:
85%
Én férfiként mérnök vagyok, de inkább tettem volna le egy keresett CNC-s vagy autószerelő, asztalos, műszerész, stb. szakmát. Sokkal jobban keresnek, míg én csak az asztal mellett bohóckodok és az igazi dolgokhoz meg nem értek. Én bánom, hogy egyetemre pazaroltam a húszas éveimet.
2021. ápr. 18. 19:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!