Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?
"A heteroszexuális férfiak erős többsége kipróbálná a hármast és a szexet csak szexnek tartja."
Akkor gondolom azzal sincs semmi gond, ha a menyasszony szova teszi, hogy nagyobb kore gondolt es ne cirkonia legyen, hanem gyemant. Hiszen teljesen termeszetes, hogy a noknek eroforrasokkal rendelkezo ferfi kell.
Erzed mar mi a gond a fejtegeteseddel? Egyaltalan nem nornalis, hogy az ember minden vagyat kontrol nelkul a vilagba bofogi, csak manapsag mindenki infantilis, mindenki kapni akar es azonnal. A szelsogeses "bezzeg ti nok" dumadat meg befejezhetned vegre es neki allhatnal kicsit elgondolkodni azon, hogy a masik oldalnak mi lehet az inditeka az elutasitasra. A legkonnyebb megoldas ideologiai bortonbe csukni a masikat.
"A heteroszexuális férfiak erős többsége kipróbálná a hármast és a szexet csak szexnek tartja."
Mese habbal. Akkor miért zavarja a legtöbb pasit, ha mással szexel a barátnője?
#50, te semmit nem értesz, ugye? Meg a többi csőlátású femináci sem, mi?
Nem az a baj, hogy a kérdezőnek nem fér bele a hármas, hanem ahogy lereagálta! Semmi beszéljük meg, semmi érvelés, egyből szakítás. Ez óvodás szint, ahol nem kezeljük a problémát, hanem elfutunk előle.
#50: Igen, ahogy ezt írtad, azzal egyetértek. Mindenki eldönti, hogy mi fér bele és mi nem. De, egy egyszerű kérdés után lazán és automatikusan szakítani nem vall túl érett viselkedésre.
#51: Persze, részemről nincs baj azzal, ha a másik fél közli, hogy neki valami nem tetszik. Bár kezdem magam rosszul érezni ezzel a hozzáállással az oldalon. Lehet, hogy nekem is egy akaratos kisgyerek szintjét kéne hoznom.
A fejtegetésemmel továbbra sincs semmi gond, de amilyen csőlátással írtál, érthető, hogy ez a világképedbe nem fér bele. Aki máshogy mer gondolkodni vagy más jön be neki az ágyban, az infantilis. Logikus... Gondolom nem érted, hogy mi a gond a fejtegetéseddel.
Az előítéletekről meg szokj már le. A válaszaid elég nagy részénél lazán odavágsz mindenhova párat. Hidd el, a másik oldal részét is átgondoltam. Attól, hogy nem előítéletes csőlátással állok valamihez, mint te és nem fekete-fehérben látom, még átgondoltam.
#52: Amiért a legtöbb nőt, hogy más nővel szexel a férfi. Nem írtam, hogy melyik felállásról álmodoznak...
#53-asnál a pont. A többségnek azzal van baja, amit leírt. Meglep, hogy itt mennyien képtelenek értelmezni pár egyszerű mondatot.
53#
Szerintem meg az a rendkívüli gyerekes és nevetséges, hogy 3 hónap járás után már többet akar miközben, ahogy az egyik hozzászóló írta "még egy nővel is nehezen tud elbánni egy férfi"
Ami teljesen igaz.
"Így sosem lesz "felépítve" egy kapcsolatod sem, ha már a legelső nézeteltérésnél kidobod a pasit, problémamegoldás helyett."
Minek finomkodsz? Ilyenkor azt kell irni, hogy maganyosan fog meghalni es a macskai fogjak leragni a csontjarol a hust. :D
A kerdezo kisse mozaikosan irta le a tortenetet, de az a kiegeszites, hogy meg nem hosszu ideje jartak, sot nem is igazan jartak, de a ferfi mar a szexualis eletuk fuszerezesen gondolkodott elegseges okot ad arra, hogy befejezze a kapcsolatot. Ez nem nezetelteres, ez annal kicsit nagyobb dolog.
Birom, ahogyan ezt a rendkivul kulonleges szexualis szokast ugy akarjak egyesek beallitani, mintha a nyaralas helyszinen vitatkoztak volna. Ez nagyon extra dolog, es ilyen helyzetben egyaltalan nem muszaj ugy lereagalni a dolgot, mint egyeb esetekben. Es meg egyszer kihangsulyozom a gyengebbek kedveert, akik csak csipegetni szeretnek az informaciokbol, hogy kozottuk meg nem volt meg az a foku bizalom es osszetartozas, egymas alapos ismerete, ahol egy ilyen kerdes megbeszeles targyat kepezheti es utana nem marad benne az emberben a tuske, ha nem partner benne. A kapcsolatnak ebben a fazisaban ekkora izlesbeli kulonbseg az egy jo nagy red flag, ha valaki akar rola dumcsizni az tegye, de nehogy mar az legyen a senkihazi, akinek atlagosabb az izlese es nem olyan rugalmas, mint az itt osszegyult nepseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!