Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?
Nálunk fordítva volt.
Én felvetettem annó a 3-ast (2 fiú 1 lány) és később, egyszercsak előállt a pasim h mit szólnék egy közös ismerőshöz... Belementem. (Természetesen a 2 fiú nem nyúlt egymáshoz.)
Megtörtént aztán kész, azóta sem volt ilyen alkalom. Kipróbálni nem volt rossz. Ennek már 14 éve.
Az akkori pasim jelenleg a férjem.
32N
Nem bántam meg a döntésem, csak mások véleményére is kíváncsi voltam.
Velem ne kísérletezzen, magam mellett egy férfit akarok és nem egy majmot
Jól. Neked nem fér bele, ő meg úgy is kifogja próbálni.
Innentől mit keresnétek egymás mellett? Várnád, ki volt az a két nő akivel kipróbálta?
Ugye tudod hogy az a kis zöld/pirs kezecske azt jelenti, hogy mennyire volt HASZNOS számodra a válasz és nem azt, hogy mennyire értesz vele egyet?
Miért pontozzátok le ti droidok azt akinek más a véleménye? Miért ne válaszolhatná azt valaki, hogy nem biztos, hogy jól tetted, mert szerintem kissé elhamarkodott volt?
Kérdező mi a helyes válasz??? Mit akarsz hallani tőlünk, azt hogy igen jól tetted, büdös pararszt volt a pasid és nagyon bátor vagy és most aztán nagyon megmutattad?
Nyilvánvaló, hogy a kérdésedre nem választ hanem megerősítést vársz. Láthatólag kíváncsi sem vagy mások véleményére, hiszen ha nem egyezik a tiéddel már nem is érdekel és pontozod le az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!