Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal és van egy fiú aki találkozni szeretne. Mit tegyek? Többi lent
Úgy szeretnék köszönetet mondani az anyukámnak, hogy felnézhetek Rá, igazi követendő példaként áll előttem. Nem csak szerető, gondoskodó anya volt, de a példamutató életével megtanított az igazi emberi értékekre is. Köszönöm Anyu! <3
És őszintén sajnálom a család nélkül felnövő gyermekedet, hogy neki egy ilyen fűvel-fával kefélő, felelősségtudattól mentes, buta, igazi ingyenlotyó anya jutott csak. :(
# 6/7
A hozzászólásaidból nekem úgy tűnik, hogy azok között az "értékek" között, amit - szerinted anyukád megtanított neked, az érzelmi intelligencia sajnos nem szerepel.
És számomra a felszínes ítélkezés és a rosszindulat sem tűnik akkora értéknek, amire büszke lehetnél.
Nem.
Most jöttél ki egy bántalmazó kapcsolatból, és menekülsz a következőbe.
Ezzel is így fogsz járni valoszínűleg, annyira akarod, hogy szeressenek.
Azzal nem lenne baj, hogy szexelsz vele, de tuti bele fogsz szeretni.
En a helyedbe lemondanám. Először magadat rakd rendbe, anyagilag, érzelmileg független legyél, csak úgy tudsz reálisan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!