Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal féléve és azóta is nagyon hiányzik. Viszont ma felhívott telefonon hogy szeretne találkozni vele. Hogyan tudom visszacsábítani? Szerintetek is azért akar találkozni mert újra akarja kezdeni?
Figyelt kérdés
nem mondta hogy ez lenne a helyzet de akkor minek akarna találkozni velem?
29f
2015. jún. 1. 21:07
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy melegeknél ez hogy működik.Bocs
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak meg akar dugni, már bocs. 20/L
3/5 anonim válasza:
Lehet, h kellesz meg neki... De lehet h Csak dugásra... Bármi lehet.
4/5 anonim válasza:
Ne legyél ilyen naiv! Pont fél év után jön rá, hogy mennyire jó volt veled?! Kihűlt az ágya és te csak arra kellesz, hogy újra forró legyen. Aztán dob... Lépj tovább inkább!
5/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Te szakítottál vele és most hiányzik neked , és ő pont most hívott fel,hogy talizni akar veled ? vagy mivan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!