Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam a párommal 3 év után és rá 3 hónapra már összejött egy csajjal. Ennek pont egy éve?
2018 február elején szakitottam több mint három év után. Voltak mindenféle hullámvölgyek de zaklatás miatt letiltottam a szakítás után pár nappal a telefonszámot és mindenhonnan letiltottam mert nem hagyta abba a zsarolós üzeneteket pl remélem megdöglesz és remélem sose leszel boldog. Rendesen lett szakítva jegyzem meg nem mint derült égből a villám és a három ev alatt mar párszor ő is én is szakitottam. De pontot akartam rakni a szenvedésnek a végére hiába szerettem.
A kérdés arra irányul hogy par napja feloldottam mert gondoltam ennyi idő csak elég volt neki hogy rendbe jöjjön. És azt tapasztaltam hogy 2018 májusu profilképe egy csajjal smárol és kinn van kerek perec hogy kapcsolatban. Az első gondolatom bevallom az volt hogy 3 évig míg velem volt sose jutott eszebe fotot kirak i pláne profilképnek mert hogy ő nem ott éli az életét. Könyörögnöm kellett szinte hogy lajkolja egy képem. Annak a csajnak meg mindenét szivecskézi aki orba szájba mindent megoszt magáról.
Fáj hogy nekem ezt nem tette meg magától. Sem ha kértem.
Nem kéne hogy idegesítsen de mégis.
1. Szakítás után mar 3 hónappal vigasz bula van akivel azóta is együtt proletárkodik
2. Nem hiszem el hogy ennyire könnyen túl lépett rajtam . Hiszen nekem is kellett sok idő
Elsősorban a férfiak véleménye érdekel?
Túl gondolom és nincs mögötte semmi csak férfi akinek nő kell plusz a hiúságát bántottam meg és vigasztalta magát?
Te messze nem vagy túl rajta.. Különben ezt a kérdést fel sem raktad volna :) Amúgy had kérdezzem már meg, miért fontos az hogy a párom lájkolja-e a fotóm vagy nem?
Nem bántani akarlak, de ez elég gyerekes.
Az első pont, és a második is egyértelműen arra utal hogy nem vagy túl rajta.. + minek támasztasz fele szemben elvárásokat? Szenvednie kéne több évig miattad? vagy hogy gondolod?
Tényleg nem bántásból írtam, de ne mond azt hogy túl vagy rajta, mikor ordít hogy nem, kérlek legalább magadnak ne hazudj :) 24/f
Te jó ég! Azért könyörögni hogy lájkolja a képeid? Meg tegyen ki közös fotót? Én nő vagyok és a párom akivel fel éve voltam együtt ő csinált ilyen hisztis jeleneteket a facebook miatt. Ki is tettem a szűrét 3 hete. Nem értette meg bar nálunk más probléma is volt vele. Azóta is puncsol hogy béküljünk ki de nekem nem kell. Állítása szerint és bántottam állandóan. Ő alig volt hibás valamiben. De nem is bánom hogy így alakult. Inkabb legyek egyedulállokent boldog mint egy ferfi mellett boldogtalan es bezart.
31/N
Ne nézegesd a profilját. Felesleges mazochizmus.
És nőj ki az ilyen lájkolt vagy nem lájkolt baromságból. Semmi értelme. Kamaszoknál talán van, de felnőtt embernél semmi.
Az exed valószínűleg boldog azóta. Egészségére. Keress idővel te is valakit magadnak. Az a legnagyobb bajod, hogy még mindig egyedül vagy. Kövesd az ex példáját.
Az 1. pontos duma qrvajó :D. Túl úgy legyél rajta, hogy ne nézegesd, ismerkedhetnél te is.
32/f
3 hónap?
Hát mit tökölt addig?
1 hét alatt túl voltam szakítás utàn egy több éves kapcsolaton.
Mentem is fel csajozni a netre.
Vége, kész, jöhet a másik.
Jött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!