Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam a párommal 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a párommal 3 év után és rá 3 hónapra már összejött egy csajjal. Ennek pont egy éve?

Figyelt kérdés

2018 február elején szakitottam több mint három év után. Voltak mindenféle hullámvölgyek de zaklatás miatt letiltottam a szakítás után pár nappal a telefonszámot és mindenhonnan letiltottam mert nem hagyta abba a zsarolós üzeneteket pl remélem megdöglesz és remélem sose leszel boldog. Rendesen lett szakítva jegyzem meg nem mint derült égből a villám és a három ev alatt mar párszor ő is én is szakitottam. De pontot akartam rakni a szenvedésnek a végére hiába szerettem.

A kérdés arra irányul hogy par napja feloldottam mert gondoltam ennyi idő csak elég volt neki hogy rendbe jöjjön. És azt tapasztaltam hogy 2018 májusu profilképe egy csajjal smárol és kinn van kerek perec hogy kapcsolatban. Az első gondolatom bevallom az volt hogy 3 évig míg velem volt sose jutott eszebe fotot kirak i pláne profilképnek mert hogy ő nem ott éli az életét. Könyörögnöm kellett szinte hogy lajkolja egy képem. Annak a csajnak meg mindenét szivecskézi aki orba szájba mindent megoszt magáról.

Fáj hogy nekem ezt nem tette meg magától. Sem ha kértem.

Nem kéne hogy idegesítsen de mégis.

1. Szakítás után mar 3 hónappal vigasz bula van akivel azóta is együtt proletárkodik

2. Nem hiszem el hogy ennyire könnyen túl lépett rajtam . Hiszen nekem is kellett sok idő

Elsősorban a férfiak véleménye érdekel?

Túl gondolom és nincs mögötte semmi csak férfi akinek nő kell plusz a hiúságát bántottam meg és vigasztalta magát?

2019. máj. 2. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem 3 hónap nem olyan kevès idő, simán túl lehet lenni a szakításon pláne hogy nem volt èpp egy jó kapcsolat.

Èn azt nem èrtem te mit műveltèl az elmúlt több mint egy èvben, hogy mèg mindig nem vagy túl rajta, ès azon pattogsz, hogy ő mit csinálhat maskèpp az új kapcsolatában.

Felesleges volt a feloldás is. Minek? Tán újra beszèlgetni akarsz vele? Mègis mi èrtelme volna?

Ő már túl van rajtad egy ève, tègy te is úgy.

2019. máj. 2. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem ismered a részleteket, ne ítélkezz. És mindenki a saját tempójában dolgozza fel az eseményeket. Azért, mert szerinted 3 hónap elég az nem feltétlenül jelenti azt, hogy másnak is elég.
2019. máj. 2. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem véletlenül voltak nálatok azok a hullámvölgyek és valószínűleg megérezted, hogy nem igazán szeret téged. És nem gondolnám, hogy nem kell komolyan venni ezeket a FB-on felvállalós jeleket.
2019. máj. 3. 00:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ
2019. máj. 3. 00:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Az is lehet ugyanakkor, hogy ha ez a sok like-olás, a csaj mutogatása a kapcsolatuk elején volt, akkor igenis neked szólt, a te figyelmedet akarta felhívni és megmutatni bosszúból, hogy becsajozott. De akkor nyilván mostanában már nem szívecskézi orrba-szájba a lányt és nem posztol állandóan közös fotókat. Ha még most is azt teszi, akkor nagyon dúlhat ott a szerelem.
2019. máj. 3. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha ő is, te is "párszor" szakítottak 3 év alatt az nem volt valami megalapozott dolog.

Első szerelem?

2019. máj. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!