Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, ha a srác semmit sem reagál arra, hogy szakítottam vele?
Mit érdekel?
Szskitottál (gondolom írásban tini módra, ha a reakciót várod, mert helyben azért lett volna valami, min. az, hogy szó nélkül otthagy). Ezek után mit vársz? Piszkálja az egód, hogy nem könyörög? Nem is akartál szakítani, csak ő komolyan vette, nem játszmának?
Ezek szerint sunyi módon írásban szakítottál. Még is milyen reakciót vártál volna? Egy ok-t és kész? Úgy volt vele, hogy te döntöttél és ezen semmi nem változtat. Velem a 2 legutolsó párom telefonban szakított, de ott se nagyon tudtam mit reagálni, azon kívül, hogy megkérdeztem a miértet, de nem tudtak érdemben erre reagálni, sőt azt mondták, mert csak.... Majd kiderült, hogy mással voltak már akkor is, mikor velem voltak.
Lehetett volna benned is annyi gerinc, hogy elé állsz és élőben szakítasz.
Hogy tudja kezelni a helyzetet.
Te is tedd azt. Ha már szakítottál vele, akkor ne vele foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!