Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?
Nem tudom, én nem akarnám, hogy megtagadja, amit akar, meg hogy az én hibám legyen, hogy meghal.
A Palvin Barbi más, mert elérhetetlen. A szomszéd Gizit kívánni "gázabb", mert ő ott van kéznél.
Azért is szakítanék, mert emiatt én rontanám el a kapcsolatot. Az én fejemben motoszkálna, hogy na, ma vajon megcsalt-e, milyen szarokat akar még csinálni vajon.
Te döntésed.
Ha ezzel megrendült benned valami, akkor felesleges lett volna húzni a végtelenségig.
Leírtam azt a szót, hogy turbófeminista. Egyből megkaptam a lepontozást és páran a lelkükre vették, aztán beleláttak jó pár dolgot a mondatomba. Na, pont ez a turbófeminista szint. Pont olyan, mikor egy pártkatonának mondanak egy adatot, aztán kiakad és ugrik, hogy dehátamásikpártrossz, az őpártjakirály.
Ettől függetlenül örülök, hogy a valóságban nem olyan nőkbe botlik az ember, mint itt. Szerintetek normális, hogy egy kapcsolatban az egyik fél beszél egy vágyáról, van egy ötlete, egy kérdése vagy bármi ilyesmi és a másik fél azonnal szakít? Ilyen hozzáállással ugye nem lepődtök meg, ha ezt megérzi a másik fél már a kapcsolat elején és elkezd hazudni pár dologról?
Illúziója pedig senkinek se legyen és senki se lásson többet a dolgokba: A heteroszexuális férfiak erős többsége kipróbálná a hármast és a szexet csak szexnek tartja. (És nem, nincs akkora szerencsétek, hogy pont minden válaszoló pasija kivétel. És nem, attól, hogy a férfiak jellemzőbben őszintén kimondják, hogy mással is szexelnének, nem tartják kevesebbnek a barátnőjüket. A nők is ugyanúgy megkívánnak más pasikat. Felesleges ez az álszenteskedés, amit itt minden nap lenyomtok páran.)
"ha a felvetés tartalmának a gondolatára kb. úgy érzed magad, mintha nemi erőszakot követtek volna el rajtad, akkor egyértelműen IGEN"
Úgy tűnik, néhányan egyre több gondolatra érzik így magukat. Lehet, nem ártana pszichológushoz fordulniuk.
45# "A heteroszexuális férfiak erős többsége kipróbálná a hármast és a szexet csak szexnek tartja."
Emberek vagyunk érzésekkel úgyhogy ez nagyon kényes helyzet, még azoknak is akik azt hiszik hogy ez velük biztos nem történhet meg hogy beleszeretnek a másikba mert ahhoz túl erősek(inkább szánalmas hogy ezt gondolják) bármikor féltékeny lehet bárki, nem mi döntjük el hogy most akkor semmit nem érzek iránta csak szexeljünk mint az állatok csak hogy ez is kilegyen lőve.
Senki sem garantálhatja, hogy nem lesz semmilyen érzelmi kötődés és egyesek ezt érthető módon szeretnék elkerülni, még akkor is hogy ha felkelti az érdeklődését ez a téma mert úgy látják, hogy kockáztatni nem érdemes egy-két kaland miatt..
Én speciál nem tartom a legértelmesebb dolognak, hogy ezt bevállalják vagy így vagy úgy.
#46: Köszönöm! Csoda, hogy nem kaptam meg a szokásos lepontozásom...
Kérdező: Igen, emberek vagyunk érzésekkel ÉS vágyakkal. Jelenleg te a másik fél részét lazán átugrottad és csak a sajátoddal törődtél.
Az, hogy szerinted bárki beleszerethet szex miatt másokba, vicc. Semmi szánalmas nincs abban, hogy nem mindenki úgy működik, hogyha dug egy jót, akkor szerelmes lesz. Ez nem erő kérdése. Jellemzően azok lesznek 1 szex után szerelmesek, akik érzelmileg instabilak és már nagyon vágynak valakire. Nem véletlen, hogy egyéjszakások után főleg nőktől hallani, hogy szerelmesek lettek, férfiaktól alig.
De, felnőtt emberként mi döntjük el, hogy szexelünk érzelem nélkül. (Felnőtt fejjel egy csomó mindent mi döntünk el, de gyönyörűen szeret mindenki kibújni a felelősség alól.)
Meg tudom érteni a te álláspontodat is, de ugyan úgy kérdezőét is. Szerintem mindenki döntse el maga, hogy nála mi fér bele egy kapcsolatba. Aki szerint a hármasozás belefér, a szerint kérdező elhamarkodta a szakítás. Aki szerint egy kapcsolat legyen monogám, a szerint nem hamarkodta el, így ő kereshet magának hasonlóan monogám párt, az exe pedig kereshet olyan nőt, aki nyit a vágyai felé. Szerintem ebben nincs semmi ördögtől való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!