Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?
”De tök mindegy, mi a baja vele - nyilván az, hogy nem akarja, DUH!!! - a pasiban ott van a vágy.”
Mert melyikben nincs benne ti beteg feministák? Annyira nem értetek a férfi gondolkodashoz, hogy az szégyen. A másik teszem azt bennem van a vágy, hogy lefekudjek Palvin Barbival, attól még az nem fog feltétlen megtörténi, ha párom lenne, akkor meg úgy se, ha belemenne. A kérdező párja nem erőltetett semmit, csak tapogatozott.
A nővérem mesélte, hogy neki is felvetette a párja, hogy kipróbálná két nővel. A nővérem mondta, hogy kipróbálhatja, ha talál két nőt, de a sógor nem két idegennel gondolta, hanem csak plusz egy nőt szeretett volna. A nővérem mondta, hogy ló..szt, aztán ennyiben maradtak. Nem sértődött meg, nem érezte kevésnek magát ettől. A sógor elfogadta, mert nem volt ez számára létszükséglet, csak gondolta, hátha az asszony is lát benne fantáziát. Nem látott. Megbeszélték dráma nélkül, hogy a sógor húzza ki ezt a tételt a bakancslistájáról, vagy halassza el akkorra, ha elválnak, vagy megözvegyül.
A pasidnak ez izgatta a fantáziáját, megbízott benned annyira, hogy felvetette az ötletet, te meg jutalmul szakítottál. Értem én, hogy neked nem fér bele az ilyesmi, de pont arra való a felnőttek közötti kommunikáció, hogy meg lehessen vitatni a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!