Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem hogy szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?

Figyelt kérdés
Nem gondolkodtam sokat mikor kimondta rögtön szakítottam, az az érzésem támadt hogy nem becsül meg eléggé és hogy én kevés vagyok neki akkor keressen más nőt erre..
2019. jún. 1. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
91%
#30 azt jelentette volna a megbeszélés, hogy a kérdező szépen elmagyarázza, neki mi a gondja ezzel az egésszel. Ha a pali utána is erősködik, hogy de mégis, na akkor kellett volna kidobni.
2019. jún. 1. 14:29
 32/65 anonim ***** válasza:
23%
De tök mindegy, mi a baja vele - nyilván az, hogy nem akarja, DUH!!! - a pasiban ott van a vágy.
2019. jún. 1. 14:43
 33/65 anonim ***** válasza:
95%
Arra reflektálva, hogy van e pasi aki nem akarja a hármast... Eddig csak olyan párom volt aki marhára örült az ötletnek, aztán amikor valósággá vált volna a dolog, valami mondvacsinált indokkal kihátrált.. Úgyhogy biztosan van jópár pasi aki nem akarja igazán, csak a fantázia szintjén izgatja a dolog..
2019. jún. 1. 14:46
 34/65 anonim ***** válasza:
34%

”De tök mindegy, mi a baja vele - nyilván az, hogy nem akarja, DUH!!! - a pasiban ott van a vágy.”

Mert melyikben nincs benne ti beteg feministák? Annyira nem értetek a férfi gondolkodashoz, hogy az szégyen. A másik teszem azt bennem van a vágy, hogy lefekudjek Palvin Barbival, attól még az nem fog feltétlen megtörténi, ha párom lenne, akkor meg úgy se, ha belemenne. A kérdező párja nem erőltetett semmit, csak tapogatozott.

2019. jún. 1. 14:48
 35/65 anonim ***** válasza:
67%
Nőként azt írom, hogy rosszul döntöttél. Egyébként milyen volt a kapcsolat? Ha ez volt az utolsó csepp, akkor oké, de ha amugy meg minden oké, akkor szerintem csak azt kellett volna mondanod, hogy szó sem lehet róla és ezzel téged megbántott és felejtse el.
2019. jún. 1. 14:55
 36/65 anonim ***** válasza:
56%
Akkor ha a csaj szeretne valamit kipróbálni, amit én nem szeretnék, akkor én is azonnal dobjam?
2019. jún. 1. 14:58
 37/65 anonim ***** válasza:
34%
#39-es, ha a felvetés tartalmának a gondolatára kb. úgy érzed magad, mintha nemi erőszakot követtek volna el rajtad, akkor egyértelműen IGEN.
2019. jún. 1. 15:04
 38/65 anonim ***** válasza:
17%
Próbáljátok ki inkább a négyest XD
2019. jún. 1. 15:48
 39/65 anonim ***** válasza:
73%
Akik itt beteg feministaznak...gondolom az is okes lenne akkor, hogy két férfi egy nő, tehát ti is szepen seggbe dugatjátok magatokat egy másik férfival, mert engem az izgat... az már neem. Csak ami nektek jo...kib..óriáscsecsemők vagytok. Ja és igaza van az egyik válaszolónak, a legtöbb férfi csak hangember ilyen téren, még egy nővel sem bírnak el, nemhogy kettővel. :D
2019. jún. 1. 16:29
 40/65 anonim ***** válasza:
68%

A nővérem mesélte, hogy neki is felvetette a párja, hogy kipróbálná két nővel. A nővérem mondta, hogy kipróbálhatja, ha talál két nőt, de a sógor nem két idegennel gondolta, hanem csak plusz egy nőt szeretett volna. A nővérem mondta, hogy ló..szt, aztán ennyiben maradtak. Nem sértődött meg, nem érezte kevésnek magát ettől. A sógor elfogadta, mert nem volt ez számára létszükséglet, csak gondolta, hátha az asszony is lát benne fantáziát. Nem látott. Megbeszélték dráma nélkül, hogy a sógor húzza ki ezt a tételt a bakancslistájáról, vagy halassza el akkorra, ha elválnak, vagy megözvegyül.

A pasidnak ez izgatta a fantáziáját, megbízott benned annyira, hogy felvetette az ötletet, te meg jutalmul szakítottál. Értem én, hogy neked nem fér bele az ilyesmi, de pont arra való a felnőttek közötti kommunikáció, hogy meg lehessen vitatni a problémákat.

2019. jún. 1. 17:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!