Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem hogy szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?

Figyelt kérdés
Nem gondolkodtam sokat mikor kimondta rögtön szakítottam, az az érzésem támadt hogy nem becsül meg eléggé és hogy én kevés vagyok neki akkor keressen más nőt erre..
2019. jún. 1. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

#15 köszi a válaszod és mindenkiét.

Ezzel együtt az értékrendünk sem passzol, hiszen én mikor mondanám azt egy férfinak hogy"figyelj már régóta fantáziálok arról hogy 2 férfival legyek".. ezzel együtt lealacsonyítanám hogy nekem ennél több kell mint amennyit nyújt nekem. Elvárom hogy becsüljön meg mint nőt és nem úgy mint egy kísérleti játékot..

2019. jún. 1. 13:20
 22/65 A kérdező kommentje:
Ui.:nem pontoztam le senkit mikor felteszek egy kérdést nem szoktam se piros se zöldet adni kivéve ha tényleg jó a válasz és elfogadom ha vkinek más a véleménye azért tettem fel a kérdést.
2019. jún. 1. 13:25
 23/65 anonim ***** válasza:
35%
Igen, jól tetted, amennyiben a megbeszélés nem opció. Bár a felnőtteknél szokott működni. De ha neked az az első reakció, hogy akkor öri hari, akkor nem vagyok benne biztos, hogy felnőtt vagy.
2019. jún. 1. 13:27
 24/65 anonim ***** válasza:
87%

"Nagyjából azt a szintet hoztad, mintha ő dobott volna ki, mert nem csinálsz kaját és nem takarítasz."

Nem kötelessége senkinek csak azért főzni és takarítani, mert nincs farka.

"Turbófeminista": Te minek nevezed magad, ha nem tetszik az, hogy a nődet más valaki dugja a jelenlétedben?

Idióta vagy!

2019. jún. 1. 13:30
 25/65 A kérdező kommentje:
Voltam már szerelmesebb is igen de vele most lett volna csak 3. hónap. Ezért nem volt nehéz szakítani vele, nálam idő kell hogy komolyabban érezzek vki iránt.
2019. jún. 1. 13:39
 26/65 anonim ***** válasza:
92%
Én megkérdeztem volna, hogy melyik haverjára gondolt, hogy bevegyük harmadiknak... ;)
2019. jún. 1. 13:57
 27/65 anonim ***** válasza:
61%

Komolyan kérdezem, hogy mit lehet ezen megbeszélni? Vagy a megbeszélés azt jelenti, hagyja, hogy rábeszélje?

Mert ott van benne a vágy. Attól, hogy megbeszélik, hogy a nője ezt nem akarja, a vágy ott marad. A nő meg sárkánykodni kezd, hogy tuti félrement a pasas. És ugyanúgy vége a kapcsolatnak.

2019. jún. 1. 14:03
 28/65 anonim ***** válasza:
60%
Férfiként mondom hogy jól tetted,emberek vagyunk,nem állatok.
2019. jún. 1. 14:03
 29/65 anonim ***** válasza:
69%

Mit kéne megbeszélni azon, hogy a pasi akarja, a nő meg nem?

A csávó úgy is megteszi sunyiban, ha a csaj nem megy bele.

Nem mindenkinek fér bele, hogy egy harmadik személyt engedjen a szexuális életükbe, jó lenne végre felfogni...

2019. jún. 1. 14:08
 30/65 LazyJones ***** válasza:
97%
Én csak azt nem értem, miért hiszik ennyien azt, hogy akit érdekel egy kicsit is, az úgyis meg fogja tenni? Engem nem érdekel a hármas, asszony kíváncsi lenne rá, milyen, de ezerszer többet ér neki a kapcsolatunk mint az, hogy valamit kipróbáljon. Megbeszéltük, hogy ki, mit, miért szeretne, megértette, hogy én miért nem eszeretném, elfogadta, téma lezárva.
2019. jún. 1. 14:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!