Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy szakítottam a barátommal mert kiszerette volna próbálni a hármast?
#15 köszi a válaszod és mindenkiét.
Ezzel együtt az értékrendünk sem passzol, hiszen én mikor mondanám azt egy férfinak hogy"figyelj már régóta fantáziálok arról hogy 2 férfival legyek".. ezzel együtt lealacsonyítanám hogy nekem ennél több kell mint amennyit nyújt nekem. Elvárom hogy becsüljön meg mint nőt és nem úgy mint egy kísérleti játékot..
"Nagyjából azt a szintet hoztad, mintha ő dobott volna ki, mert nem csinálsz kaját és nem takarítasz."
Nem kötelessége senkinek csak azért főzni és takarítani, mert nincs farka.
"Turbófeminista": Te minek nevezed magad, ha nem tetszik az, hogy a nődet más valaki dugja a jelenlétedben?
Idióta vagy!
Komolyan kérdezem, hogy mit lehet ezen megbeszélni? Vagy a megbeszélés azt jelenti, hagyja, hogy rábeszélje?
Mert ott van benne a vágy. Attól, hogy megbeszélik, hogy a nője ezt nem akarja, a vágy ott marad. A nő meg sárkánykodni kezd, hogy tuti félrement a pasas. És ugyanúgy vége a kapcsolatnak.
Mit kéne megbeszélni azon, hogy a pasi akarja, a nő meg nem?
A csávó úgy is megteszi sunyiban, ha a csaj nem megy bele.
Nem mindenkinek fér bele, hogy egy harmadik személyt engedjen a szexuális életükbe, jó lenne végre felfogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!