Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megfektetett és ott hagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfektetett és ott hagyott hogy szégyenítsem meg?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, négy hónapja voltunk együtt, bár úgy sejtem voltak neki mások is. Úgy éreztem itt arz idő és megtörtént az együttlét, bár nekem rossz volt és nem törődött azzal hogy fáj meg besértődött hogy nem engedem óvszer nélkül. Azóta nem áll velem szóba letiltott mindenhol és a telefont is kinyomja. Hogy álljak rajta bosszút?
2019. máj. 4. 09:05
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

#31 Csak a hozzád hasonló idióták szeretnek tényfeltáró közleményeket írni egy ARCTALAN oldalon, random emberek életéről, akiket nem ismernek. Vagy te ismered személyesen a kérdezőt és a helyzetét? Hallod magad egyáltalán? Kiről kéne itt anonimba tényt feltárni? Konkrétumokat max. a kérdező ír, nem a válaszolók kell kitalálják helyette.

Remélem kitrollkodtad magad mára.

2019. máj. 4. 12:47
 42/43 anonim ***** válasza:

Aki nem érti ebben mi volt a kihasználás, annak felesleges magyarázni.

Ja és persze, nem a pasi volt egy kupac szar az ágyban...a csajok nem jók sosem. 🤣🤣

2019. máj. 4. 13:05
 43/43 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem volt ez szép tőle, bár gondolom minden részlet azért nincs leírva. Viszont a bosszúnak az ég világon semmi értelmét nem látom. Attól neked miért lesz jobb? Hiszen ha bosszút állsz, akkor is megtörtént már, nem lehet visszacsinálni semmit. Szerintem inkább emelt fővel lépj tovább és legközelebb légy körültekintőbb.

38/N

2019. máj. 4. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!