Lányok, hányotokkal történt már, hogy miután megfektetett a fiú, felszívódott?
Figyelt kérdés
Hányan estetek csapdába?2014. nov. 26. 23:48
1/10 anonim válasza:
ja énvótam, bocsika
amúgy nem értem az ilyen paraszt srácokat. én mindig megmondom a nőnek, hogy csak az kell... lehet ezért nincs soha ilyen partnerem pedig jóképű vagyok :D
2/10 anonim válasza:
Bárcsak felszívódna az exem. De ő vissza akarja sírni magát sajnos.
4/10 anonim válasza:
számold ki hány buta nő van és hány okos, okos nővel ilyen nem történik
5/10 anonim válasza:
Még mielőtt lefeküdnénk fölszívódnak. :D
6/10 anonim válasza:
Velem fordítva történt. Miután nagyon hamar felmentem hozzá, a fene gondolta, hogy utána közli, hogy akkor mostantól hivatalosan is járunk. Én csak szexelni akartam. Úgyhogy mondtam neki, hogy majd hívom, és felszívódtam.
A párommal pont ugyanígy jártam, csak ő nem adta fel. És hát az ágyban is szuper volt :D
7/10 anonim válasza:
Hányotokkal? Az milyen kérdőszó :)
8/10 anonim válasza:
Velem már előfordult ilyen is, meg olyan is, hogy én szívódtam föl. Meg még az is, hogy egy alkalmi szexből lett egy házasság.
9/10 anonim válasza:
#2:
Az szívás.
Az a még nagyobb, ha egyszer csak kötélnek állsz.
(tapasztalat)
10/10 anonim válasza:
#5:
Bizony, de csak a hathatós és baráti segítségeddel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!