Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már olyan helyzetben,...

Voltatok már olyan helyzetben, hogy az ismerkedési fázisban a másik fél egyszerűen "felszívódott"?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka annak, ha valakivel interneten ismerkedsz, látszólag minden jól alakul, szimpatikusak vagytok egymásnak, aztán az illető egyik napról a másikra eltűnik?

Lehet erre magyarázat? Vagy ma már így szokás kifejezni, ha nem akarunk a másiktól semmit, se szó, se beszéd? Vélemények, hasonló tapasztalatok?

2014. márc. 16. 19:30
 1/9 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Voltam.
2014. márc. 16. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Az internetes ismerkedéseim kb. 2/3 része így ér véget. Pedig mindig írok legalább egy kis kérdést, hogy nehogy az legyen, hogy nem tud mit írni.
2014. márc. 16. 19:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez elég lehangoló. Értelmes, felnőtt emberek miért nem tudnak 1-2 mondatban elköszönni ilyenkor...
2014. márc. 16. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem is szinte mindig így van. Hihetetlen hogy számtalan jó hangvételű, humoros levelet váltunk majd hirtelen vége, vagy +skypeon hajnalokig beszélünk és ott lesz vége egyszer csak, netán találkozunk és megbeszéljük a köv. randit és utána szívódik fel. Nők...
2014. márc. 16. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Látom nem vagyok egyedül. Nagyon gerinctelenek a mai csajok.
2014. márc. 16. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
ismerős sajnos..
2014. márc. 16. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Annyi tisztelet nincs bennük, hogy legalább megírják őszintén, hogy nem érdekelsz. Undorító ez az egész már komolyan.
2014. márc. 16. 22:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Khm... én nő vagyok, szóval ebbe bele se kezdjünk. :-)

A lényeg az, nemtől függetlenül, hogy szerintem megérdemli a másik fél, hogy közöljük vele, ha ilyen helyzet adódik. Biztos van aki megsértődik, vagy egyebek, de a nagy többség kultúráltan tudna kezelni egy esetleges visszautasítást.

2014. márc. 16. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:
8: Ezzel mondjuk nem értek egyet, szerintem a többség pont, hogy nem viseli el. Viszont azok között, akik értelmesen írnak (mint pl. te is), már sokkal valószínűbb, hogy így van. :)
2014. márc. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!