Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfektetett és ott hagyott hogy szégyenítsem meg?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, négy hónapja voltunk együtt, bár úgy sejtem voltak neki mások is. Úgy éreztem itt arz idő és megtörtént az együttlét, bár nekem rossz volt és nem törődött azzal hogy fáj meg besértődött hogy nem engedem óvszer nélkül. Azóta nem áll velem szóba letiltott mindenhol és a telefont is kinyomja. Hogy álljak rajta bosszút?2019. máj. 4. 09:05
31/43 anonim válasza:
A csávó inkább egy igazi hős, 4 hónap járás után (amit jelzem, sokan ki sem várnának manapság) lefeküdtek, rájött, hogy nem passzolnak össze (szexuálisan), és ahelyett, hogy tovább kihasználná, inkább szakított. a módszer olyan amilyen, de most jobb lenne, ha azt mondaná, hogy ku.rva sza.r voltál az ágyban, bogaram? Ennek inkább több köze van a valósághoz, mint amit itt egyesek felvázoltak (hogy csak szexet akart, persze, most hogy lehetne neki, majd pont akkor dobja, mi?)
32/43 anonim válasza:
Mert te mire alapozod nagy véleményed, 44%os,amikor egyik felet se ismered. Ja, igen, te TUDOD, hogy csak a nő a hibás, egyértelmű.
33/43 anonim válasza:
Az nem is lehet, hogy a srác volt k. szr az ágyban... Oké.
34/43 anonim válasza:
Hat nem. Egyertelmu hogy a csajszi volt a hiba a kepletben. A srac szegenyem nem tehetett mast, a leheto legfinomabb modon lezarta a tortenetet es mindenki a maga utjan tovabb ment. Fohosunk a 18 eletevevel meg bosszut forral. Tisztara mint egy kozepkori drama.
35/43 anonim válasza:
Reméljük, a következő nőnek is fájni fog vele a szex, ugye? Aztán mehet a kövihez, hátha egyszer beletanul. Végül is, a sok gyakorlás. Példát vehetne rólatok.
36/43 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy bárki is hibás lett volna, a kérdező akar bosszút, csak azt nem értem miért. Lehet hogy egyszerűen nem működött a szex közöttük és kész. Másoknál is előfordul. Ti találtok ki ilyeneket, hogy 4 hónap! után csak kihasználta, blabla...pont most kezdhetné kihasználni, ha akarná.
37/43 anonim válasza:
Nem #38, ezt a kerdezo allitja.
38/43 anonim válasza:
38. persze, a kis tini jóhogy nem úgy fogja tálalni a sztorit, hogy "én voltam a hülye". De továbbra se értem mi volt abban kihasználás, ha két ember 4 hónap kapcsolat után szexelt.
39/43 anonim válasza:
Ne engem támadj :D én totál a srác mellett vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!