Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfektetett és ott hagyott hogy szégyenítsem meg?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, négy hónapja voltunk együtt, bár úgy sejtem voltak neki mások is. Úgy éreztem itt arz idő és megtörtént az együttlét, bár nekem rossz volt és nem törődött azzal hogy fáj meg besértődött hogy nem engedem óvszer nélkül. Azóta nem áll velem szóba letiltott mindenhol és a telefont is kinyomja. Hogy álljak rajta bosszút?2019. máj. 4. 09:05
21/43 anonim válasza:
Īrd meg neki szar volt az ágyban, ez bőven elég a férfi egonak, megérdemli már csak azért is mert nem volt figyelmes.
22/43 anonim válasza:
Nőgyűlölö kommandó írja a kis válaszait, nagyon vicces :D most arról ábrándoznak, bár ők tehetnék meg ezt egy nővel. Csak sajna...
23/43 anonim válasza:
Utolsó! Én nem anyad szidtam!
Azért a kettő között marha nagy különbség van. Igaz ilyenek mint Te nem tudják megkülönböztetni a két példat. Kár a szóért 🤦♀️
24/43 anonim válasza:
23. Hát ebben nincs semmi irigylésre méltó! A pasi ha tényleg csak szexet akart volna, akkor jó nagy lúzer volt inkább, hogy 4 hónapnyi időt és energiát fektetett bele.
25/43 anonim válasza:
Meg pont hogy most már összejött neki, majd biztos most durcizna be direkt, amikor most már rendszeresen kúrogathatná jóideig! Mindenképpen sántít ez a történet!
27/43 Rockarc válasza:
Nekem total az jon le, hogy a kerdezo talan meg a 18-at sem toltotte be. Az ilyen megfektetett meg bosszu meg ilyen gondolatvilag a tinedzserek koraban jellemzo. Honapokig huzta a srac agyat, utana meg atcsapott egy hisztibe az egesz. Valszeg a srac is igen fiatal, talan neki is az elso csaj volt, es durva beeges lett az egesz, szerintem el is bujt a fold ala.
Apro reszletek, de megis tok mast jelentenek, mint amire masok kihegyeztek a velemenyuket. A kerdezo szerintem eleg csunyan adta elo a sztorit, az itelet mar megvolt, csak a buntetesen agonizalt. Nem felnott viselkedes na.
43F
29/43 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a kérdező lett volna neki az első nő, mikor manapság már 14 éves srácok minden hétvégén mással dgnak. És írta, hogy valószínű, voltak mellette csajok a képben. Erre utal az is, hogy szex után egyből lelépett, nyilván ment a következőhöz. Aztán lehet beijedt, hogy megtudjak, ilyen a produkciója, konkrétan fájdalmat okoz szex közben. Erre garantáltan egy csaj se izgulna rá. Szóval csak magát menti a kis hős.
30/43 anonim válasza:
Jó lenne meghallgatni a másik felet is,4 hónap azért hosszú idő.Van ott más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!