Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak megfektetett. Hogy lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy srácba elég régóta,de ő csak szórakozgatott velem..elég sokszor voltak kalandjaink és 2x le is feküdtünk..tudom,hogy nem kellett volna,de nem hittem volna,h ennyire "sokat" jelent nekem ez a dolog..nagyon rossz,hogy semmibe néz,pedig mindent megadnék neki és mindig próbáltam neki megfelelni. Sok fiúnak tetszem,szimpatikus embernek tartanak,könnyen barátkozok,de neki akkor miért nem vagyok elég jó? Ezek után,ha más lánnyal látom, majd bele halok,annyira rossz.. :( Mindig vele akarnék lenni és jobban megszerettem..Hogy lépjek ezen túl?2015. dec. 15. 21:32
1/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ma volt egy lány, aki hagyta a seggébe is pedig csak fáj és kihasználja. Esetleg tanulj más hibájából.
2/8 anonim válasza:
Szívesen mondanék valami bátorítót Neked vagy valamit, ami 1 kicsit is vígasztalhatna, de nem tudok...Szögezzük le, hogy egy jól működő akármiben is, ha Te meg akarsz felelni a másiknak folyamatosan az régen rossz. Amennyiben többször szórakozott Veled és Te még is lefeküdtél vele azt sem igazán lehet az ő számlájára írni. Tudom a szerelem vak butít és nyomorba dönt, de ha az illeti az egyértelmű jeleket nem látja, hogy XY csak ki ill. felhasználja azellen nehéz bármit is tenni pláne mondani. Sajnállak, de ezzel nem vagy beljebb. Nem lennél elég jó? Ugyan, butaság. Az inkább az ő vesztesége, ha nem kíváncsi rád és nem érdekled nem a Tiéd. Máshol is mondtam, kommunikáció és kapcsolatmegszakítás, foglald le magad amivel akarod, idővel másképp fogsz érezni. Többet nem tudok mondani.
3/8 acelsziv válasza:
Vond le a tanulságot és ne kezd gyökerekkel.
4/8 anonim válasza:
Nekem emiatt, hogy csak úgy beadtad a derekad, már nem lennél szimpatikus....
6/8 anonim válasza:
Sehogy. Ne lépj túl. Szolgáld ki a srácot, jól csinálja. A többi, normális srácot úgysem veszed észre.
7/8 anonim válasza:
És még ezek után is te futsz utána. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!