Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lépjek túl a korlátaimon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl a korlátaimon?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok. Tizenéves koromban volt egy igen kellemetlen élményem szexualitás terén (ezt nem szeretném részletezni). Azóta nem volt senkim egészen idén májusig, ugyanis mint derült égből a villámcsapás, megjelent az életemben egy kedves, önzetlen, törődő pasi és tényleg elmondhatatlanul jó érzés, hogy ő van nekem, de a helyzet az, hogy ha szexről van szó, leblokkolok. Ennek következtében túlagyalom az egészet és persze állandóan ezen görcsölök. Tisztában vagyok vele, hogy ezt vele kell megbeszélnem, de úgy érzem, arra is képtelen vagyok, hogy beszéljek róla. A múltban történt eseményt elmondtam neki, így Ő türelmesen vár rám. Igazából fogalmam sincs, hogy mit szeretnék és hogyan szeretném, csak azt tudom, hogy ez így nem jó.
2015. okt. 8. 21:18
 1/8 kalauz ***** válasza:
gondoltál már arra, hogy szakemberrel is megbeszéld a problémád?
2015. okt. 8. 21:22
 2/8 aladar12 ***** válasza:

limit over accel synchro-val (hahaha yugioh-os poén :DDDDD bocs kellett).

egyrészt, ahogy írtad beszéld meg vele, másrészt ha nem tudsz túljutni ezen a korláton, kérd szakember segítségét.

2015. okt. 8. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
mivel nem írtad le hogy miről is van szó így nem is tudom hogy milyen súlyos a helyzet. de attól hogy mással nem volt jó az nem azt jelenti hogy vele ig ugyan az lesz.
2015. okt. 8. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy, mi történt, ha ez az eset meggátol a szexuális életben, akkor elég súlyos a helyzet.

Szerintem csak szakember segítségével tudsz ezen túllépni.

2015. okt. 8. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan dolog történt veled, amit nem tudtál hosszú évek alatt feldolgozni, és komolyan érinti a szexuális életedet, azon keresztül pedig a párkapcsolatodat, akkor szerintem érdemes lenne elmenned egy jó szexuálpszichológushoz.

Biztos rengeteget jelent egy kedves, önzetlen, figyelmes és odaadó partner, aki ráadásul türelmes és megértő is, de még ha tudnál is vele őszintén beszélni ezekről a dolgokról, akkor sem várhatnád tőle a legjobb szándéka és igyekezete mellett sem, hogy úgy tudjon segíteni, mint egy terapeuta, aki érzelmileg semleges neked és akinek ez a szakterülete.

2015. okt. 8. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia kérdező.

A mai világban, egy olyan társ mint aki melletted van,

felbecsülhetetlen! De tőle sem lehet elvárni, hogy a végtelenségig várjon. Mint ahogy az előttem szólók elmondták, ezzel már szakemberhez kell fordulni.

A jelenlegi párod, és egy szakember együttes segítségével, nagyobb esély van rá, hogy ez a helyzet normalizálódjon.

Mielőbbi felépülést kívánok.

2015. okt. 8. 22:43
 7/8 anonim válasza:
Nálunk a párom volt rettentő gátlásos olyan szinten, hogy előttem levetkőzni sem mert évekig.(gyerekkori trauma miatt) Az együttlétek számomra katasztrofálisak voltak, mert ő jóformán még levegőt is alig mert venni, én pedig nagyon szex centrikus vagyok. A megoldásra véletlenül jöttünk rá. Elkezdtük a szexet játékként kezelni. Nem örömszerzés, nem a meghittség, a kielégülés volt a cél hanem csak a játék. Kezdetnek egy dobókockával kezdtünk. Aki nagyobb számot dob, az kérhet valamit a másiktól. Egészen apró dolgokkal kezdtük, pl. puszi, simogatás. Lényeg, hogy azóta ő egyáltalán nem görcsöl, mert játékként éli meg és teljesen másképp viszonyul a szexhez. Természetesen ez is személyfüggő és semmi sem garantált, de talán egy próbát megér.
2015. okt. 9. 14:30
 8/8 anonim válasza:
38 F. voltam.
2015. okt. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!