Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek, és hogyan?
Nagyjából 1 hónapja megtetszett egy lány... De veszettül, kb. 5 éve éreztem utoljára ilyet. Átlagos, de szép, okos, aranyos. Kiderítettem a nevét, majd elkezdtünk beszélgetni rögtön aznap... Már akkor is, amikor először megláttam, ő folyamatosan nézett, oda-oda pillantott ahol álltam. Persze én is viszont... Mosolygott, én is. Szuper. Elkezdtünk on-line beszélgetni. Nagyon kedves volt, közvetlen... Az idő múlásával, 1,5-2 hét után már egyre nyitottabb volt, kötetlenebb lett a beszélgetés. Én többször a tudtára adtam, hogy szép, meg hogy örülök hogy megismertem, kedves, és hogy nagyon értékes lány stb.. Ennek nagyon örült, megköszönte stb. Majd, mivel mindig mondják, hogy tökösnek kell lenni, hát az voltam, és bekérdeztem nála egy 1 vs. 1 személyes találkozót (vegyük randinak), amit elfogadott. Szuppper! Halálpontosan a megbeszélt időpontban találkoztunk, talán még 1-2 perccel hamarabb is. Majd elkezdtünk útközben beszélgetni, próbáltam tartani magam, hogy elolvadok tőle, mint jéghegy az antarktiszon. Beültünk egy kulturált, füstmentes, "elitebb" kávézóba. 1-1 forrócsokival nyitottunk. Közben beszélgettünk, szegény full zavarban volt, azt se tudta hogy a kezét hogy tegye az asztalon. Itt már végem volt, gondoltam magamban hogy mindjárt megzabálom, ahogy van... Végig a szemembe nézett, mosolygott, kérdezett, és én is. Többször észrevettem, hogy elég rendesen felmért magának, amikor "nem néztem úgy oda". Jót beszélgettünk stb. Majd hazakísértem, puszi-puszival váltunk el, és mondta hogy ha gondolom, akkor folytathatjuk a beszélgetést. Szuper. Így is volt, én írtam hogy megerősítette a róla kialakult képemet... Ő is írta, hogy mindenképpen pozitív benyomást tettem rá, és megbeszélhetünk majd egy második fordulót is. Nos, ez úgy néz ki hogy pénteken lesz majd. Mivel plüss imádó, ezért vettem neki ajándékba egyet, amit oda akarok neki adni kedvességből pénteken... Viszont komolyabban a tárgyra akarok térni, és utalni akarok rá, hogy picit többet szeretnék ebből kihozni, mert nekem Ő az a bizonyos NŐ, akit elképzeltem, minden tekintetben... Nem tudom hogy adjam ezt be, vagy hogy legyen, mert semmiképp nem akarok barát zónába kerülni, mert az nem nekem való, nálam a férfi-nő/fiú-lány barátság nem működik... Tudom, próbáltam/(tuk) háromszor is anno más lányokkal, de nem ment... Szóval, merre és hogy induljak el, hogy ezt komolyabban is a tudtára adjam?
Viszont elijeszteni sem akarom... meg azt se akarom hogy az ajándékot kidobja,, drága volt. :DD (poén a végére) ...
23/F.
bocsi tanácsot nem nagyon tudok adni az ügyben, max annyit hogy támogatom az előttem szólót
a lényeg hogy öröm volt olvasni a kérdésed :D
én is így szeretek beszélni azokról a lányokról akik tetszenek, csak mostanság valahogy eltűnt belőlem mert megváltoztam a környezetem által, de öröm nézni ahogyan tudod szeretni ezt a lányt :D
sok sikert nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!