Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megfektetett és ott hagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfektetett és ott hagyott hogy szégyenítsem meg?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, négy hónapja voltunk együtt, bár úgy sejtem voltak neki mások is. Úgy éreztem itt arz idő és megtörtént az együttlét, bár nekem rossz volt és nem törődött azzal hogy fáj meg besértődött hogy nem engedem óvszer nélkül. Azóta nem áll velem szóba letiltott mindenhol és a telefont is kinyomja. Hogy álljak rajta bosszút?
2019. máj. 4. 09:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
Meg nem is értem, miért kellene bosszú? Kinyom, meg nem veszi fel? Most azt hiszed, hogy mert lefeküdtél vele saját elhatározásból, neked akkor már valami kiváltság jár, meg örök együttlét? Volt egy szex, ez ennyi volt, megesik másokkal is.
2019. máj. 4. 10:29
 12/43 anonim ***** válasza:
68%

Én megértem a haragod, mégis csak négy hónapot voltatok együtt, nem az első néhány randi után adtad oda magad. Azzal nem veszítettél, hogy eltűnt, de gondolom zavaró lehet, hogy az idődet pócsékoltad valakire, akiről kiderül, hogy egy érzéketlen barom, vagy nem is tudom, a kapcsolatban erre nem jöttél rá az elején, csak most így utólag?

Javaslom, hogy első sorban ne a bosszún gondolkodj, hanem azon is, hogy tanulsz az esetből, legközelebb némi elmélyültebb ember ismerettel közelíted meg a kapcsolatot, és nem bízol meg akárkibe, + megtanulsz nemet mondani, ha valami neked nem jó, akkor határozottan ellenkezhetsz ellene, abban nem a másik a hibás, ha neked rossz, de nem is szólsz, hogy hagyja abba...

2019. máj. 4. 10:30
 13/43 anonim ***** válasza:
97%
#11 Persze, amikor te sírsz, hogy kihasználnak bármilyen téren, akkor majd te is ilyen vigaszokat kapj majd, hogy megérdemelted, úgy kell neked, te vagy a hibás:)
2019. máj. 4. 10:32
 14/43 anonim ***** válasza:
17%
13. Ismétlem, hol volt itt kihasználás? Két felnőtt ember szexelt, mindkettőjük beleegyezésésvel és örömére. Az, hogy valakinek nem volt olyan jó? Hát megesik gyakran. Már megint úgy adjátok elő, mintha a szexben csak a nő adna valamit, és ezért neki bármi is járna! Mi a különbség, hogy ha később mennek szét? Feleségül ne vegye már ezért egyből?
2019. máj. 4. 10:36
 15/43 anonim ***** válasza:
1%
Megérdemelted, úgy kell neked, te vagy a hibás:)
2019. máj. 4. 10:36
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene hazugságot kitalálni? Ez valóban inkább téged tesz szánalmassá, ne haragudj. Azzal még nincs baj, ha megakarod szégyeníteni amiatt amit TETT, de azzal nem tudod, amit NEM TETT. Inkább magadat járatod le, ha hazugságokat találsz ki, miért nem szégyeníted azzal, hogy a valóságot mondod el másoknak? Lehet, hogy nem csinálnak akkora drámát belőle, mint a hazugságból, de mégis többet jelent, mintha hazudnál.
2019. máj. 4. 10:39
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Ha bosszún gondolkozol és bosszút is állsz, az mind idő és energia, és nem hiszem, hogy egy figura megérdemel ennyi ráfordítást. Esetleg köpd le, taposd le a képét, ezzel neked lesz könnyebb.
2019. máj. 4. 10:44
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

#14 Na persze, gondolom nem úgy történt a dolog, hogy a férfi közli, hogy szexkapcsolatot szeretne és csak egy éjszakáról szól, hanem úgy tesz, mintha komolyat akarna, hazugságokat gyárt, hogy ezt elhitesse a nővel.

Én teljesen elfogadom azt, hogy a szex nem kihasználás, ha erről van szó, hogy közös megegyezéssel megbeszélték, hogy csak ennyiről szól, nincsenek komoly szándékai egyik félnek sem.

Ha a szex érdekében hazudozol és megjátszod magad, aztán meg úgy állítod be, hogy nem kihasználás, akkor már baromi álszent is vagy.

2019. máj. 4. 10:45
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
18. 4 hónapig voltak együtt!!! Szerinted a pasi szexkapcsolatot akart? Nincs az az idi.óta, aki egy sze.xért 4 hónapon kerseztül megjátsza magát, időt, energiát és pénzt nem spórolva, csak hogy egyszer megfektessen valakit! Szóval még hihető is lenne a történet, ha csak 1 hétről lett volna szó.
2019. máj. 4. 10:50
 20/43 anonim ***** válasza:
84%

Jahh... Valoban kérdező Te vagy a hülye. Hogy gondoltad, hogy 4 hónapos "udvarlás" után csak arra játszik hogy megfektessen. Aztán eltűnik...nem, nem a csávó a hülye. Rendes, gerinces ember.

Az ilyet lese köpném!

Itt mindenki vak? 😅

Én kicsit rendbe rakatnám!

Az oké, hogy valaki közli, hogy csak szex kell neki. Még talan az is, hogy pár alkalom után lefekszik valaki valakivel és ugy lép le szex után. De hogy 4 honapig kabitja valaki a másikat azt ne mondjátok hogy oké! És annyi nincs benne, hogy közölje csak dugni akart! Ráadásul egy önző féreg az ágyban...

De védjetek csak, valószínűleg Ti ie ilyen férgek vagytok.

Hal Isten engem az ilyenek kerültek.

N27

2019. máj. 4. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!