Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vettem az exemnek egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem az exemnek egy nagyon drága ajándékot amit szeretnék visszakapni de nem adja! Feljelenthetem?

Figyelt kérdés

Tavaly előtt karácsonyra kapta.Nem is örült neki, nem is hordta de mégse adja vissza hiába hívogatom.

A saját pénzemből vettem így az enyém, nem?

Ilyen esetben kihez fordulhatok?

2017. márc. 21. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyne tudnám bizonyítani, hogy ellopta ha egyszer én vettem, de nála van? "

Bazzeg, ennyire értetlen nem lehetsz. Azt nem tudod bizonyítani, hogy ellopta, ezt írtam az előbb. Azzal, hogy nálad van egy kártya és nálad van az óra papírja meg a blokk, az csak arra bizonyíték, hogy te vettél egy női órát. Azt nem bizonyítja, hogy a csaj ellopta, ÉRTED??? Ha nem, akkor olvasd még el többször.

2017. márc. 21. 16:40
 52/72 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is az a válaszom, hogy ilyen sötét alakot nem minden bokorban lehet találni, ennyire nem lehet hülye valaki, mint te, komolyan mondom. Legalább már érthető, hogy az exed miért az exed. :D
2017. márc. 21. 16:42
 53/72 A kérdező kommentje:

Ha azért hülye vagyok, mert szeretnék visszakapni valamit amit én vettem akkor igen az vagyok. Na, de ki ne akarná a helyemben?

Lehet, hogy már nem ér annyit, mint amennyiért vettem, de egy ilyen órának már a neve is értek, csak nem hagyom elúszni.

2017. márc. 21. 16:51
 54/72 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastad a fentebb írt válaszomat? 53-as vagyok. Nem tudod visszaszerezni, mert nem tudod bizonyítani a lopást. Pont. És nem azért vagy hülye, hogy vissza akarod szerezni ami a tied, hanem azért vagy hülye mert az nem a tied és, hogy ilyen drága ajándékot vettél a csajnak :D
2017. márc. 21. 16:55
 55/72 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem 53-as, hanem 51-es vagyok.
2017. márc. 21. 16:56
 56/72 anonim ***** válasza:
0%

Pedig szerintem meg pont hogy tudja bizonyítani a lopást.( drágább ékszereket,órákat saját névre kitőltött pappírokkal adják csak el a boltokban, tehát a kérdező neve áll rajta mint vásárló) Egy jó ugyvéddel és egy pár jó "Tanuval" simán megnyerhető lenne. Érvelhetne azzal hogy mittom én... az anyjának, húgának vette ajándékba viszont csak az X-edik születésnapjára adta volna oda,ám a kedves ex eltulajdonította.

Igaz kb 0-0 lennének mivel két ember állítás ütközik egymással.. Ám mint mondtam "Tanukkal" és egy bevállalós jó ügyvéddel sima ügy.

(Arról nem beszélve hogy meggondolatlan döntés volt.. de ezt ne firtassuk..)

2017. márc. 21. 20:40
 57/72 anonim ***** válasza:
20%

Én sem kérném vissza, de szerintem az egyetlen módja, hogy visszaszerezd az, ha ravasz leszel.

Felajánlod neki, hogyha visszaadja nem hívod rá a zsarukat azzal, hogy ellopta tőled. Mondd neki, hogy ügyvédnél jártál, azt tanácsolta, hogy jelentsd fel lopásért, mert nem fogja tudni bizonyítani úgy sem, hogy ajándék volt, hiszen a papírok és a számla nálad vannak.

Ha beveszi, van egy órád. Ha kicsit is okosabb nálad, kiröhög, mert tudja, hogy ilyen igazából nincs. Szerintem beveszi, mert nem létezik, hogy okos lány összeálljon veled.

2017. márc. 21. 21:20
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz, hajrá! Csak utána ne panaszkodj, ha ő jelent fel rágalmazásért, vagy egyenesen az ügyész emel vádat a hatóság félrevezetéséért.
2017. márc. 22. 09:09
 59/72 anonim ***** válasza:

44#-es vagyok, ne ismerkedjünk tényleg../van pasim, most épp kettő :D/ .. értsd meg hogy az is tény hogy ajándékba adtad!

hazudni akarsz a jardon?? megér ennyit?

..lopd vissza azt jóvan! :P

2017. márc. 22. 12:00
 60/72 anonim ***** válasza:
56-os, ez nem túl jó tanács, mivel ilyen "tanúkat" a másik fél is tud szerezni, szóval egy végtelen és meddő játékba (ha az egyik n tanút hoz, akkor a másik n+1-et, és így tovább) kár belemenni...
2017. márc. 22. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!