Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem az exemnek egy nagyon drága ajándékot amit
szeretnék visszakapni de nem adja! Feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Tavaly előtt karácsonyra kapta.Nem is örült neki, nem is hordta de mégse adja vissza hiába hívogatom.
Neked nem mondták, hogy ajándékot nem illik visszakérni?
2017. márc. 21. 10:17
2/72 anonim válasza:
Nem, nem jelenthetsz fel embereket, hogy adjak vissza a dolgokat, amiket te onkent nekik ajandekoztal. Bar, ha szeretnel pici vidamsagot csempeszni a rendorseg mindennapjaiba, akkor mindenkepp hivd fel oket ezzel :D.
2017. márc. 21. 10:18
3/72 anonim válasza:
Ajandek. Atadtad. Onnantol az ove. Milyen jogon akarod elvenni mas tulajdonat? Szanalmas.
4/72 anonim válasza:
A jog kimondja, hogy ajándékozás esetén az ajándékbe adott tárgy nem kérhető vissza, az ajándékozott tudajdonát képezi.
Egyébként is basszus, milyen smucig egy alak vagy, nekem égne a bőr a képemről :D
5/72 anonim válasza:
Nem is csodálom, hogy szakítottatok. Totál zavarodott vagy. Ha ajándékba adsz valamit, akkor azt nem illik visszakérni még ha drága is volt. Minek vettél neki olyan drága holmit ha aztán meg bánod? Buta vagy... Én is már vettem exemnek drága dolgot és meg se fordult a fejemben, h visszakérjem tőle, mert éppen szakítottunk :D Ki is nevetett volna amit meg is értettem volna :D
2017. márc. 21. 10:20
6/72 anonim válasza:
Nagy értékű ajándék, ha az ajándékozott méltatlanná válik rá. vissza kérhető. Kérdés az érték és méltatlanság megléte.
2017. márc. 21. 10:27
7/72 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hogy illik vagy sem.
Neki nincs rá szüksége nekem pedig igen. Hogyhogy nem kérhetem vissza ha a saját pénzemen vettem?
Nem hinném hogy van ilyen törvény.
Ha nem adja vissza gondolom az lopásnak minősül mivel nem ő vette.
2017. márc. 21. 10:27
8/72 anonim válasza:
Természetesen feljelentheted, viszont azt fogják mondani, hogy ezt bebuktad ecsém. Több mint valószínű.
30/f
2017. márc. 21. 10:28
9/72 anonim válasza:
Nézz utána, tudtommal igenis van ilyenről törvény, hogy amit te elajándékozol az már nem a te tulajdonod. Oké, és azt hogy adod be, h ellopta? :D Szerintem sokkal drágább procedúra lesz a bíróságot járni ez ügyben mint maga az ajándék ára volt... De te tudod :) Mindenesetre irigyellek, h ilyen unalmas az életed :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!