Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vettem az exemnek egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem az exemnek egy nagyon drága ajándékot amit szeretnék visszakapni de nem adja! Feljelenthetem?

Figyelt kérdés

Tavaly előtt karácsonyra kapta.Nem is örült neki, nem is hordta de mégse adja vissza hiába hívogatom.

A saját pénzemből vettem így az enyém, nem?

Ilyen esetben kihez fordulhatok?

2017. márc. 21. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
88%

1) Ha l*tyóra buksz, akkor minek sajnáljalak? Ha most hazaállítanék egy ilyen órával, a barátnőm visítva menekülne.

2) Nálam az ajándék mindig azt jelentette, hogy neki vettem, és történjék bármi, az az övé. Sosem kértem vissza, nem is tudom, hogy az intelligencia mostanában.

3) Belegondoltál már, hogy mi tart össze egy kapcsolatot hosszú távon? Őszinteség, tisztelet? Hol volt a te kapcsolatodban ilyen? Sehol? Akkor talán nem azért kéne csajozni, mert menő/elvárják.

39/F

2017. márc. 21. 11:54
 42/72 anonim ***** válasza:
39-es! Ügyvéd 20-as körül egy lakás adásvételiét nem írja meg, nem hogy ilyesmivel foglalkozzon ilyen "csekély" összegért :)Vagy lehet, hogy tévedek,de én hagynám a francba az egészet,nem hinném,hogy érne ennyit az egész hercehurca, ráfordított idő,energia,pénz. Arról nem is beszélve,hogy ha visszakerülne az óra, lehet,hogy még a felét sem kapnád érte,mint amennyiért annak idején vetted, sőt biztos,hogy nem kapnál annyit érte. Helyedben hagynám inkább a fenébe az egészet,aztán elgondolkodnék,hogy máskor ekkora hülyeséget nem csinálok.
2017. márc. 21. 12:27
 43/72 anonim ***** válasza:
46%

Nem olvastam végig a válaszokat, de kérdező, igenis van erre törvény, hiszen ha meg lehetne csinálni, amire te készülsz, akkor ellehetetlenülne a nyomozó- és ítélethozó hatóságok munkája, annyi apró-cseprő "csirkepert" indítanának az emberek.

Ajándék az ajándék, különben is mi a fos szükséged lenne egy olyan dologra (írtad, hogy nem hordja, tehát valami ékszer/ruha, nem pl tartós használati cikk), amit neki szántál, és folyton rá emlékeztetne????

2017. márc. 21. 13:32
 44/72 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Feri! ja, nem! :D

Szia, én utálom az órákat és szingli vagyok akarx ismerkedni?:) az exem jó nagy paréj volt ÉN fizettem neki mindent. Nemrég jöttem rá hogy át is b...szott mint xart a palánkon..pénzzel.. :(( megértem a felindulásod de nem tudod visszalopni???.....legközelebb replikát vegyél. ne el, hanem órában..

2017. márc. 21. 14:20
 45/72 anonim ***** válasza:
Hát ilyen sötét alak sem terem minden bokorban az fix...
2017. márc. 21. 15:16
 46/72 Bence_ ***** válasza:
90%

Mondd, hogy a testeddel csinálsz pénzt és nem az eszeddel.

Amúgy a jogban nincs valami olyan, hogy már nem méltó az ajándékra.

Bármit is adsz egy nőnek az arra a pillanatra szól. Ha holnap meghal akkor is morogsz, hogy te ezért többet vártál.

Baromi rossz dühösnek lenni, éppen ezért engedd el.

2017. márc. 21. 16:17
 47/72 A kérdező kommentje:

#44 Kösz, nem ismerkedem.

Elengedném, ha mondjuk hordaná vagy szeretné vagy mittudomén de szarik rá magasról, csak azért nem adja vissza mert tudja hogy kellene nagyon.

Arra még senki se adott választ, hogy miként tudná bizonyítani, hogy nem lopta el hanem az övé. Akár anyámnak is vehettem volna vagy bárkinek nincs ráírva a neve.Mint mondtam minden tartozéka az én tulajdonomban van és nem tudom mennyit jelent, de akkor vitte el amikor nem tartózkodtam otthon, szóval a tudtom nélkül vitte el. (Tudtam, hogy el akarná vinni, de direkt szóltam hogy ne tegye.)

2017. márc. 21. 16:25
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

"Arra még senki se adott választ, hogy miként tudná bizonyítani, hogy nem lopta el hanem az övé."

Nem is adunk rá választ, mert nem kell választ adni rá, mivel azt ő ajándékba kapta és nem lopta el. Te sem tudod bizonyítani, hogy ellopta, hiába van nálad az óra doboza, blokk meg ilyenek, az nem bizonyít semmit sem. Oké nálad vannak az óra papírjai és a blokk. Na és? Ez csak arra bizonyíték, hogy vettél egy női órát :D Fogadd el, elb*sztad, lépj tovább.

2017. márc. 21. 16:31
 49/72 anonim ***** válasza:
Azt értsd meg, hogy mivel te adtad neki oda, innentől nem lopás. Neked kellene tudni bizonyítani, hogy nem neki szántad eredetileg és a tudtod nélkül vette el, de ezt nyilván nem fogod tudni bizonyítani.
2017. márc. 21. 16:36
 50/72 A kérdező kommentje:

Hogyne tudnám bizonyítani, hogy ellopta ha egyszer én vettem, de nála van?

Ráadásul van egy kiskártya amit vásárláskor adtak és az én nevemen van! Arról meg se kép, se hangfelvétel, semmi sincs amikor odaadtam neki. Szóval simán mondhatom a rendőröknek, hogy amikor elköltözött elvitte magával, mintha az övé lenne, de én anyámnak szántam volna.

2017. márc. 21. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!