Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el az ideje, egy mondhatni friss párkapcsolatban, amikor a férfinek már "illik" egy drágább ajándékot (ékszert) venni a nőnek? Te mikor és mit vettél a barátnődnek?
Mikor ilyen kérdéseket olvasok, annyira röhögök magamon, mert olyan magasra szalad a szemöldököm, hogy kb eltűnik a hajam alatt.
Nem illik. Vagy akkor a nőnek is illik. Elmúltak azok az idők, mikor egy tehénért meg lehetett venni minket.
Szerintem ez mindenkinél máshogy van.
Mi pl. 3 hónapja voltunk együtt (együtt is éltünk már akkor), Karácsonyra gyürüt kaptam.Fél évvel késóbb karláncot szülinapomra.(nincs hosszù ü betüm bocs)
Szerintem amikor ùgy érzed, hogy meg akarod lepni.
32N
Szerintem akkor, amikor telik rá, és fontos számodra, hogy meglepd valamivel, aminek örül. Lehet akár 2 hónap is, akár 1 év. A lényeg, hogy olyat adj, aminek tudod, hogy örülne. A befektetett energia többet ér, mint a pénz.
Amúgy én is a jegygyűrűt tartom az első fontos drága ajándéknak. Jelképezi a felnőtt létet, a magasabb rangú terveket, amik magasabb kiadásokkal járnak. Vagy mondjuk még az lehet mérce, hogy magadra mennyit költesz. Ha gyűjtöd a karórákat vagy az autókat, akkor egészen másmilyen az érzelmi értéke az 50. Bonbonnak vagy hűtőmágnesnek, esetleg kulcstartónak.
#5 Felnött férfi nem plüssmacit fog ajándékozni, legalábbis én még olyan férfivel nem találkoztam.Virág, ékszwr, parfüm.Most Karácsonykor karórát kaptam, a korábbiakat leírtam.(gyürü, karlánc)
Ez valóban nem egy program, ebben igazad van.De szép gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!