Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el az ideje, egy mondhatni friss párkapcsolatban, amikor a férfinek már "illik" egy drágább ajándékot (ékszert) venni a nőnek? Te mikor és mit vettél a barátnődnek?

A stílusával azért tisztában vagy? Lehet nem is szereti az ékszereket és nem véletlenül nem hord.
Én ha kapnék egy arany gyémántos akármit szépen elraknám a szekrénybe. Az ékszerekért nem rajongok, az aranyat meg egyenesen utálom.

Hivalkodó dolgokat én sem szeretem, de a fehérarany szép.
Az a lényeg, hogy ismerje egy a férfi a hölgy ízlését.
Szerencsére párom 3 hónap után tudta, mi az Ami tetszik.
Mivel együtt is éltünk, nem volt nehéz.
Ha tudod mi tetszik neki, akkor bátran vedd meg.

Ez teljes mértékben függ a nő személyiségétől, ízlésétől, habitusától.
Én a magam részéről végtelenül csalódott lennék, ha a páromtól drága ékszert kapnék, hogy ennyire nem ismer! Bármi másnak jobban örülnék, mint egy számomra teljesen haszontalan porfogónak, amit minden bizonnyal elsüllyesztenék a szekrény mélyére és soha az életben nem hordanám.
Ha már ajándékozni szeretne, akkor vigyen el utazni, vagy vegyen valamit, aminek tényleg örülni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!