Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kinézett egy nekem drága nyaralást (felesben fizetnénk) ha nem megyek el vele akkor szakít velem?
Hát ha ennyin múlik a kapcsolatotok.....
Jobb ha most mint később.Sajnálom,hogy ennyire önző nőt fogtál ki.Gondolj bele,ha ennél nagyobb probléma lenne akkor mi lenne a megoldása?
Mondd azt neki, hogy ok Édes elmegyünk, de akkor az ez évi többi nyaralásról, mondj le, mert az már nem férne bele a költségvetésembe.
Ha ebbe belemegy, akkor ok. Ha nem, és még fel is van háborodva, szakíts vele... (szerintem).
Figyelj, kommunikáció. Te fújod a magadét, és igazad is van, neked nem fér bele, illetve nem is erre szeretnéd minden pénzed kiadni, rendben van ez.
Ő nagyon szeretné azt a nyaralást, valószínűleg minden másról lemondana, és csak erre költene. Nehéz arról lemondani, ami a vágyunk.
Én azt tenném a helyedben, hogy leültetném, elmondanám, amit ide leírtál, majd közölném, hogy ha neki ez ennyire fontos, menjen el egy barátnőjével, rokonnal, legyen meg az öröme, te viszont programokra szeretnél menni, ha ez így jó, akkor jó, ha nem, akkor nem nyaral sehogy, döntse el.
Azt viszont határozottan a tudtára adnám, hogy közös megegyezés van, nem gyerekes durci, meg ultimátum, és érett nővel szeretnél együtt élni, nem egy nyafka gyerekkel, aki toporzékol, mert nem kap meg valamit.
Az efféle szánalmas ultimátumokat azonnal és nagyon határozottan le kell tiltani. Kommunikációból nulla.
Ha neki komolyan ennyit ér a kapcsolat, akkor menjen.
Pontosan hogyan beszéltétek meg ezt a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!